akan Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ja również bym była zainteresowany Lubelskim i Marynką jeśli by coś zostało, mogę odebrać w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewiur Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Jeżeli można się jeszcze dołaczyć to również wpisał bym sie na listę osób zainteresowanych nabyciem szabotów w ilości po jednej /dwuch sztuce z każdego dostępnego rodzaju. Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no ja odliczam dni do otrzymania wiadomości , co z tego wynikło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jeden Cascade nieśmiało się przebija. Jak sądzicie pora rozkopywać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafek00 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jeden Cascade nieśmiało się przebija. Jak sądzicie pora rozkopywać ? Wrzućcie Panowie jakieś zdjęcia własnych chmielników. Jestem ciekaw jak to wygląda w domowym browarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Jeden Cascade nieśmiało się przebija. Jak sądzicie pora rozkopywać ? Elroy, ja wątpię żeby drugiego roku były już odnóżki. Ja musiałem czekać aż do 3-ego roku na odnóżki. Zwłaszcza, że z tego co rozumiem wy pocieliście te sztorby na dosyć małe kawałki, może być jeszcze dłużej. Wrzućcie Panowie jakieś zdjęcia własnych chmielników. Jestem ciekaw jak to wygląda w domowym browarze Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez scooby_brew kosimazaki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosimazaki Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Pozazdrościć :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 To do końca mnie przekonałeś Scooby. Miałem poważne obawy o ruszanie jednorocznych sztobrów. Niestety nie będę w tym roku dzielił amerykańców! Przepraszam wszystkich którzy w tym sezonie mieli nadzieję. Oczywiście zgodnie z obietnicą się podzielę, ale dopiero w przyszłym sezonie. Jeszcze raz dzięki Wiesiek. Jeszcze pytanie do Ciebie. Czy udało się ukorzenianie pędów przez ich zakopywanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Czy udało się ukorzenianie pędów przez ich zakopywanie? Nie. Wydaje mi się, że niechcący rozkopałem je podczas czyszczenia chmielnika z chwastów i dzikiej trawy. Niestety nie będę w tym roku dzielił amerykańców! Dziękuję ci Jeski że nie będziesz mnie dzielił Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Czy będę miał szczęście i ktoś podaruje mi sadzonki na jesień?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Na jesień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 sztobry, to raczej na wiosnę, a nie na jesień a jeżeli będą jeszcze jakieś wolne, to z wielką chęcią bym się nimi zaopiekował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Dlatego napisałem sadzonki a nie sztobry, przecież chmiel można sadzić przez cały okres letni. Sadzonki robię przez przysypanie odrostu i do jesień ukorzenia się bez problemów. Oczywiście sztobry na wiosnę chętnie przygarnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Rozumiem, ale to działa pod warunkiem, że ktoś zostawił "dodatkowe" pendy. Zwykle zostawia się trzy, a resztę obcina. No ale, ktoś może mieś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) Jejski i jak nasz chmiel z za wielkiej wody . Bo ja to z utęsknieniem czekam już na przyszły rok na jakieś sadzonki lub sztobry Edytowane 9 Września 2012 przez zico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jak zbiory w tym roku? Pochwalcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu68 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 z czym to się je? bo może i ja bym na działce uprawy spróbował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Czy ktoś z posiadaczy ww. odmian byłby tak uprzejmy i podzielił się na wiosnę sadzonkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janior Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Też myślę nad uprawą więc chętnie przyjmę lub kupię sadzonki. Wysyłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granik Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja również jeśli była by taka możliwość przyjmę lub kupię sadzonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 W tym roku będę robił z 10-15 sadzonek (nie sztobrów), więc proszę się zgłaszać na wiosnę. Oczywiście za darmo, jedynie ew. koszta wysyłki pocztą. Jedynie nie będzie się dało po prostu przyjechać do mnie po nie, bo przenoszę chmiele ze względów ekologicznych na działkę koło Parku Ojcowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baradnor Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 To ja się elroy dopisuję. Nie będziesz musiał chodzić na pocztę bo przybiegnę po nie osobiście jak tylko będziesz coś miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja też jestem chętny, omówimy szczegóły w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 jak już robimy listę, to też się dopisuję, bo jak zwykle mnie ominie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Też proszę mnie dopisać na listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi