piter Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Właśnie testuję.Stosunek cena-wykonanie rewelacja. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Nie obraźcie się ale zachowujecie sie jak byście do tej pory pili z gwinta lub z kubków plastikowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Kufle do piwa zakupione- naprawdę polecam. Kufle są zrobione z dość grubego szkła. Mają też kufle ?? Nie zauważyłem na tej reklamie :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek T Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Szkło przetestowane Sprawdza się całkiem dobrze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Również wybrałem się po owe pokale , zakupiłem i ostatecznie przetestowałem. Wydaje mi się ,że lepsze byłyby z troszkę cieńszego szkła. Ale i tak w tej cenie - rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 No nic. Szef jutro gdzieś jedzie to wyskoczę z pracy i kupię dwa zestawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Widzę że chyba wszyscy kupili ten sam rodzaj szkła, ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 A nieprawda, ja kupiłem 0,4l Właśnie testuje z żoną 4 sztuki na dwóch dubbelach. Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 swoją drogą to pojemne te szklaneczki... a nie wyglądają, żona z niedowierzaniem patrzyła jak wlewam 0,5l piwka i jeszcze miejsce na małą piankę zostało wasze zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Nie obraźcie się ale zachowujecie sie jak byście do tej pory pili z gwinta lub z kubków plastikowych Nie bardzo zrozumiałem... do tej pory piłem ze szklanki, teraz mam pokal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretender Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Widzę że chyba wszyscy kupili ten sam rodzaj szkła, ja też A ja kupiłem te smukłe, nie wiem jak się zwą , kielichy zakupiłem wcześniej na alle, się udało dorwać od Palma 8 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 [quote... do tej pory piłem ze szklanki Profan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 [quote... do tej pory piłem ze szklanki Profan butan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Ładne. Zahaczę dziś o Biedrę po drodze z pracy, może jeszcze będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Kurde a ja nie kupiłem , czuję się groszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Ja też nie poddałem się presji A to dlatego, że musiałbym chyba kuchnię rozbudować, żeby wszystkie kufle i pokale pomieścić, z samych imprez szkła okolicznościowego jest dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Kurde a ja nie kupiłem , czuję się groszy Żona zobaczyła i kazała kupić, bo nie ma w czym belgijskiego piwa pić. Mówi że w niemieckim kuflu albo szklance od Łomży to profanacja. Się kobieta rozkręciła, dubbla od doppelbocka nie odróżnia, ale szkło chce mieć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Ja o 9 rano kupiłem ostatnie opakowanie tych 570ml (w 3 biedronce dopiero były). Ogólnie to w każdej biedronce było po pare opakowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Ładne. Zahaczę dziś o Biedrę po drodze z pracy, może jeszcze będą. Wczoraj na Wiatracznej były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Rybnik wyprzedany z kufelków Zostały jakieś mało interesujące resztówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emplo Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Dobra, przyznać się kto wykupił wszystkie szklanki z Biedronek w Krakowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Wszędzie było kiepsko. Ja wynalazłem po jednym kartonie z interesujących mnie wzorów. Ale cieszę się, że ma informacja o szkle się przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 ja kupiłem ostatni karton ze szkłem do pszenic. Szkoda ze nie załapałem sie na pokale ale cóż. Może się jeszcze pojawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluchacab Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 ja mam niestety jedną ubitą ale nie przecieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Ja o 9 rano kupiłem ostatnie opakowanie tych 570ml (w 3 biedronce dopiero były). Ogólnie to w każdej biedronce było po pare opakowań. Czy w niedzielę Biedronki są czynne? Dzisiaj kupiłem w Real, małe. Myślałem, że co najmniej 300ml, niestety tylko 250 i teraz butelkę siłą rzeczy zmuszony jestem lać po równo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi