coelian Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Są otwarte w niedzielę. Tu sprawdź: http://www.biedronka.pl/nasza_siec/ Też lipa... będę jeszcze jeździł ale ostatki zostały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 W moim rejonie Piwowarów (zarejestrowanych i oznaczonych na mapie) jak na lekarstwo. Mam nadzieję na udane łowy . Może ktoś umieścić fotkę tych pokali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 W moim rejonie Piwowarów (zarejestrowanych i oznaczonych na mapie) jak na lekarstwo. Mam nadzieję na udane łowy .Może ktoś umieścić fotkę tych pokali? Zerknij na pierwszy wpis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 też kupiłem to szkło ze Stonki, przyzwoite. Szkoda, że nie było większych pojemności. Ostatnio naszło mnie na szklanki dedykowane do butelek 0.6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 też kupiłem to szkło ze Stonki, przyzwoite. Szkoda, że nie było większych pojemności. Ostatnio naszło mnie na szklanki dedykowane do butelek 0.6. Idź na całość http://allegro.pl/kufel-1-litr-czysty-bez-sygnatury-browaru-i1610753147.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 właśnie, że nie bardzo lubię kufle, raczej preferuję szkło cienkie. A z kolei szkoda mi wyrzucać butelki 0.6, a jak leje do zwykłej szklanki to dużo zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Nagwintuj szyjki i pij z gwinta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 też kupiłem to szkło ze Stonki, przyzwoite. Szkoda, że nie było większych pojemności. Ostatnio naszło mnie na szklanki dedykowane do butelek 0.6. Proste szklanice 0,65l kupisz w Ikea nazywają się Miód (ó z dwoma kropkami ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 też kupiłem to szkło ze Stonki' date=' przyzwoite. Szkoda, że nie było większych pojemności. Ostatnio naszło mnie na szklanki dedykowane do butelek 0.6.[/quote']Proste szklanice 0,65l kupisz w Ikea nazywają się Miód (ó z dwoma kropkami ) A co z 0,01l ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 A co z 0,01l ? To już w Lidlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 też kupiłem to szkło ze Stonki' date=' przyzwoite. Szkoda' date=' że nie było większych pojemności. Ostatnio naszło mnie na szklanki dedykowane do butelek 0.6.[/quote'']Proste szklanice 0,65l kupisz w Ikea nazywają się Miód (ó z dwoma kropkami ) A co z 0,01l ? Pijasz piwo z naczyń 10 gramowych?? Zboczenia są różne ale ponoć wszystkie są przyjemne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Proste szklanice 0' date='65l kupisz w Ikea nazywają się Miód (ó z dwoma kropkami )[/quote'] A co z 0,01l ? Pijasz piwo z naczyń 10 gramowych?? Zboczenia są różne ale ponoć wszystkie są przyjemne... Chodzi o to że są butelki o pojemności 0,66l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Kolega Belzebub pisał o 0,6l nie wspominając o o,66l... zawsze można upychać kolanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 (edytowane) Kolega Belzebub pisał o 0,6l nie wspominając o o,66l...zawsze można upychać kolanem Lub w gardle z gwina Edytowane 21 Maja 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Także nabyłem w niedziele na 20 min przed zamknięciem Jak za taką cenę to jakość wykonania jest super. Do tej pory belgi pijałem ze szkła po keizer karelu. To będzie do częstowania większej ilości osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Również i ja nabyłem pokale 570ml. Cena świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 W moich biedronkach wymiecione . W necie znalazłem stronkę ze szkłem: http://www.robin.pl/kufle-pokale nie najtańsze, ale spory wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Ja w niedziele kupiłem w jednej ostatnie pudełko kielichów 570 ml. Jakaś hurtownia je na allegro sprzedaje (cena już nie ta...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Idź na całość http://allegro.pl/kufel-1-litr-czysty-bez-sygnatury-browaru-i1610753147.html Dokładnie taki sobie kilka lat temu przywiozłem z Fruhlingsfest z Monachium. Pije się z tego niesamowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 mam taki ale piłem z niego raz czy dwa i to zawsze we dwoje. Jak piliśmy we dwoje z 0,5 litrowego kufla to nie można było spokojne usiąść bo trzeba było co chwila latać do nalewaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 mam taki ale piłem z niego raz czy dwa i to zawsze we dwoje. Romantyk z Ciebie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 powiedzmy - po co myć 2 szklanki jak można myć jedną, po za tym skąd wziąć 2 czyste szklanki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Wiktor ty jesteś studentem "dziennym" prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Wiktor ty jesteś studentem "dziennym" prawda ? Jest to bardziej skomplikowane, ale powiedzmy że tak. Chociaż możliwe że to się niedługo zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekU Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 wiem wiem srebrną łopate dostane ale dziś w Biedronce znalazłem takie szkło w dobrej cenie. http://www.biedronka.pl/pl/product,id,1366,name,szklanka-lub-kufel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi