Pieron Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Swoim postem sugerujesz niektórym organom powód do kontroli. Jeśli nie musisz nie pisz takich rzeczy a jak musisz to nie tutaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Nic nie sugeruję. Dlaczego w Polsce panuje przekonanie, że każdy musi być złodziejem? ps. Rachunek świadczy o zwolnieniu z kasy fiskalnej z powodu małych obrotów, jeśli o to ci chodzi. Edytowane 6 Grudnia 2011 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nic nie sugeruję. Dlaczego w Polsce panuje przekonanie, że każdy musi być złodziejem? Moim zdaniem taki post to powód dla kontroli. A dlaczego takie przekonanie, bo tylko Polak Polaka chce wyruchać - jeszcze się nie przekonałeś o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nic nie sugeruję. Dlaczego w Polsce panuje przekonanie' date=' że każdy musi być złodziejem?[/quote']Moim zdaniem taki post to powód dla kontroli. A dlaczego takie przekonanie, bo tylko Polak Polaka chce wyruchać - jeszcze się nie przekonałeś o tym? Adaś, nie ma powodów do nerwów. Jake opisał fakt, żadnych insynuacji przecież nie prowadzi w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 bo jak ma zamówienie to nie za 200 złotych tylko trochę więcej. Poza tym niektóre browary restauracyjne używają słodów CM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Adamie... Polak Polaka utopi w łyżce wody. Tak brzmiałoby zdecydowanie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Utopi czy nie tak jest na całym świecie bo taka mam mentalność Homo sapiens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Utopi czy nie tak jest na całym świecie bo taka mam mentalność Homo sapiens. Mi tam bardziej chodziło o jedno magiczne słowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polter Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Utopi czy nie tak jest na całym świecie bo taka mam mentalność Homo sapiens. Mi tam bardziej chodziło o jedno magiczne słowo... W tym cała magia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Moim zdaniem albo nic nie pisać albo pisać ze szczegółami, bo inwigilacji jest za dużo wokół nas. - koniec tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmieludek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 osobiście rekomenduję http://www.spizarniasmaku.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 osobiście rekomenduję http://www.spizarniasmaku.pl/ A kimże Ty jesteś, za przeproszeniem, żebyśmy Twoją osobistą rekomendację mieli poważać? Poza tym, co ten sklep sprzedaje dla piwowarów? Konfitury? Sojer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgoda zobacz że mają też wyśmienite piwa - niepasteryzowane i smakowe - np jagodowe. To jest portal piwo.org to chyba dobrze trafił nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Chmieludek,jakie masz chmiele i słody.Jak masz duzy wybór to bedziemy kupować. zgoda i Sojer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Wiktorze, na moje za tego typu praktyki Elroy powinien pobierać opłaty. Toż to zwykła reklama, z moim pojmowaniem forumowego pojęcia "sklepy internetowe" nie ma nic wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Tomek, a jaka jest szansa że ktoś z nas coś kupi w tym sklepie? może na bb by ta reklama coś przyniosła, ale tutaj nie bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 osobiście rekomenduję http://www.spizarniasmaku.pl/ Te rekomendowane piwa trzeba jeszcze jakoś uwarzyć? Nic tam nie ma dla piwowarów, och jak mi brakuje minusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmieludek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 A kimże Ty jesteś, za przeproszeniem, żebyśmy Twoją osobistą rekomendację mieli poważać? Poza tym, co ten sklep sprzedaje dla piwowarów? Konfitury? No zaraz, to jest forum na temat piwa, dyskusja toczy się na temat gdzie można kupić dobre piwo to polecam to co sam poznałem. Sklep jest naprawdę dobrze wyposarzony, ceny jak dla mnie też ok także polecam. Chmieli i słodów tam nie ma. Dziękuję Wiktorze, masz rację, to nie reklama tylko obiektywna wypowiedź na temat jednego ze sklepów na rynku. Jak znajdę jeszcze jakiś sklep, o którym tutaj nie pisaliście to napewno dodam adres na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Jak znajdę jeszcze jakiś sklep, o którym tutaj nie pisaliście to napewno dodam adres na forum. Odpuść sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 No zaraz, to jest forum na temat piwa, dyskusja toczy się na temat gdzie można kupić dobre piwo to polecam to co sam poznałem. Sklep jest naprawdę dobrze wyposarzony, ceny jak dla mnie też ok także polecam. Chmieli i słodów tam nie ma. Dziękuję Wiktorze, masz rację, to nie reklama tylko obiektywna wypowiedź na temat jednego ze sklepów na rynku. Jak znajdę jeszcze jakiś sklep, o którym tutaj nie pisaliście to napewno dodam adres na forum. Sklepy dla piwowarów to nie to samo co sklepy dla piwoszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 może adres forum jest mylący, bo to nie jest forum na temat piwa, a na temat piwowarstwa domowego, sklepy które są w tym wątku nie sprzedają piwa tylko surowce/sprzęt do niego. Poza tym nie dziw się że jak wchodzisz na forum z butami i od pierwszego postu walisz "rekomendację" sklepu to wszyscy na Ciebie naskakują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 chmieludek,my piwa warzymy a nie kupujemy.To jest bardzo duż róznica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 No zaraz, to jest forum na temat piwa, dyskusja toczy się na temat gdzie można kupić dobre piwo to polecam to co sam poznałem. może adres forum jest mylący, bo to nie jest forum na temat piwa, Wiktorze, logo jednoznacznie sugeruje: Piwo.org. Forum piwowarów domowych. Jacki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 ale nie doczytał i sądził że piwoszy domowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Wiktorze, logo jednoznacznie sugeruje: Piwo.org. Forum piwowarów domowych. taka ładna szyszka, jak z reklamy Warki więc może być mylące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi