chmieludek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 ok wszystko jasne, czytałem na kilku forach i gdzie indziej chciałem napisać. pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 ale nie doczytał i sądził że piwoszy domowych. Oczyma wyobraźni już widzę ten klip "Jestem Piwoszem Domowym" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Najlepsze jest na stronie tego sklepu piwo SATRODAWNE, he, he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafek00 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Panowie przestańcie pastwić się nad chmieludkiem - na pewno swój błąd zrozumiał, poza tym trochę robi się offtop. Edytowane 27 Grudnia 2011 przez Rafek00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zamknijmy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Są tacy, którzy czekają na start HB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jeszcze tydzień i jedziemy z zakupami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jeszcze tydzień i jedziemy z zakupami. W Twoim przypadku to myślę, że nawet bardziej "jedziemy na zakupy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Być może,przecież to niedaleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Dori to kiedy huczne otwarcie sklepu bo zapasy mizerne zostały i czekam z niecierpliwością na możliwość zrobienia zakupów w nowym starym sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Dori to kiedy huczne otwarcie sklepu bo zapasy mizerne zostały i czekam z niecierpliwością na możliwość zrobienia zakupów w nowym starym sklepie Jeśli tylko uda nam się to wszystko ogarnąć, to odblokujemy możliwość składania zamówień jeszcze przed weekendem, a wysyłka po Nowym Roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Czy dane klientów pozostaną stare, czy trzeba będzie rejestrować się od nowa? Czy pojawią się drożdżeWhite Labs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Czy dane klientów pozostaną stare, czy trzeba będzie rejestrować się od nowa? Czy pojawią się drożdżeWhite Labs? Aleś Ty niecierpliwy poczekaj jeszcze parę dni. Daj dziewczynie spokój. Ma dość pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Pewnie, że niecierpliwy oba moje sklepy nieczynne . HB wiadomo, BA przerwa świąteczna. Dori mogła by to wykorzystać przynajmniej na zebranie zamówień, a wysyłki jak zapowiadała po Nowym Roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Drożdże płynne, angielskie słody i amerykańskie chmiele pojawią się w połowie stycznia. Dane klientów, wraz z przynależnymi rabatami pozostaną takie same. Fakt, roboty trochę mam, a postępy pewnie widać na stronie Ciężko mi teraz zbierać zamówienia, jak jeszcze nie wszystko zostało zaktualizowane. Mam jeszcze sporo nowych produktów do wrzucenia. Mam nadzieję, że ze wszystkim uporam się do piątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Fakt, roboty trochę mam, a postępy pewnie widać na stronie Ciężko mi teraz zbierać zamówienia, jak jeszcze nie wszystko zostało zaktualizowane. Mam jeszcze sporo nowych produktów do wrzucenia. Mam nadzieję, że ze wszystkim uporam się do piątku. Toż mówię dajcie dziewczynie na razie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Pewnie, że niecierpliwy oba moje sklepy nieczynne . HB wiadomo, BA przerwa świąteczna. Dori mogła by to wykorzystać przynajmniej na zebranie zamówień, a wysyłki jak zapowiadała po Nowym Roku. CP też przerwa świąteczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Coś mi się wydaję, że Dori będzie mieć bardzo bogaty asortyment. I tak trzymać , całe zakupy w jednym sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Asortyment byłby znacznie bogatszy "na starta" gdyby nie okres międzyświąteczny, a tak trzeba będzie na niektóre produkty poczekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ja dzisiaj jadę sprawdzać czeski sklep stacjonarny i wysyłkowy http://www.pivotekahavirov.cz oraz coopers.cz i http://www.domacimikropivovary.cz/ wszystko w Havirovie. Jak wrócę to opisze ceny i dostępność towarów. Znając życie i tak pewnie już ktoś tu te sklepy zweryfikował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 my wyznajemy zasadę "chcesz mieć sklep blisko siebie? to w nim kupuj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 my wyznajemy zasadę "chcesz mieć sklep blisko siebie? to w nim kupuj" No, czasami to dość bolesne jest. W przypadku Piwodzieja wymaga dobrze rozwiniętej logistyki i zamawiania z ogroooomnym wyprzedzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 ja tam nie widzę z tym problemu, zamawiam, umawiam się na odbiór, płacę przy odbiorze. Ostatnio koszty dostawy mnie wyniosły 8 groszy na kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Trudno jest być wiernym Piwodziejowi - kontakt z nimi jest bardzo utrudniony (maile nie dochodzą, nawet te wysyłane z formularza na stronie sklepu!), realizacja zamówienia jest ślamazarna, że o szczątkowym asortymencie nie wspomnę. Kupowałbym u nich więcej, tylko nie mam co kupować. Z listy ok. 15 potrzebnych mi wkrótce rzeczy nie ma w sklepie ani jednej (płynne drożdże, słód, chmiel, żadne wynalazki). Nie zdziwię się, jak w ogóle zamkną działalność detaliczną. Już teraz zamawiając cokolwiek czuję się jak intruz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 no,dokładnie,też zadałem pytanie i ni huhu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi