pavulonek Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Fajny sklep, ceny wporzo, bliziutko, na pewno kiedyś podjadę Przydałaby się zawartość %AA w chmielach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) Testowo zrobiłem małe zakupy, byłem piąty:) Tani kurier, DHL tylko 10zł. Zobaczymy jak z szybkością realizacji zamówienia. No i chyba nie ma opcji "śrutowanie" Edytowane 24 Października 2011 przez mrblaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 (edytowane) Ale kopiowanie opisów innego sklepu to już przegięcie całkowite:monster: a co na to piwodziej? Edytowane 25 Października 2011 przez pepo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekulak Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Według mnie nic dziwnego że opis zaczerpnięty z Piwodziej.pl ponieważ to są ich zestawy. Co do usługi śrutowania narazie nie ma takiej opcji ponieważ dysponuję śrutownikiem przerobionym z młynka do maku. Myślę że w najbliższym czasie usługa będzie dostępna i to w niskiej cenie lub też całkowicie za darmo. Jak widać błędy się wkradają Kuriera DHL miało w ogóle narazie nie być. Paczki zostaną oczywiście wysłane bez żadnych kosztów dodatkowych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Kolego Pekulak, czy można odbierać zamówienia osobiście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Z tego co widać przy wyborze opcji zapłaty to można odebrać osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Fajnie, że na Śląsku jest juz taki sklep. Popraw proszę widoczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Jeden sklep odpadł - HomeBrewing, na rynek błyskawicznie wchodzi nowy Hand-Bro. Widzicie podobieństwo? Jak będziemy o nim pisać? HB przecież, tak samo jak o sklepie Tomka pisaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabllo_Lodz Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Brakuje informacji co dane zestawy zawierają, jeśli mam wchodzić ma stronę piwodzieja żeby zasięgnąć takiej informacji to również tam mogę zrobić zakupy. Proponuje dodać w opisie lub do linków skład zestawu żeby było wiadomo co się kupuje. Cała reszta jest ok. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Jakoś nie widzę kosztów przesyłki. Pekulak - jak będziesz miał opcję śrutowania to daj znać, bo nie mam śrutownika, więc na razie rozpatruję Twoją ofertę czysto teoretycznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierog Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 dość mało czytelne te opisy... złe kolory po prostu, no i brak jak dla mnie zdjęcia piwa ;P mimo ze wiem co i jak nawet wygląda to całkiem inaczej dla nowicjusza się przegląda taką stronę. Dlatego ja zaczynałem z homebrewing kupować ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Życzę powodzenia w rozwoju sklepu, zdecydowanie trzeba polepszyć widoczność tekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Super do tego sklepu mam bardzo blisko,rozmawiałem telefonicznie jak coś zamówię to odbiorę u nich wystarczy się umówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Czy to ze wszystkich sklepów wymiotło drożdże California Lager, czy ja nie potrafie znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 A tu: http://piwodziej.pl/pl/p/Wyeast-2112-California-Lager-50ml/334? Jak będziesz coś zamawiał z piwodzieja, to ja bym dołączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Ni ma. Ale skoro tak, to zamówię coś innego, przyslij mi listę produktów które chcesz z piwodzieja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Ja widzę, że ostatnio wymiotło coś strasznie. Drożdże to najbardziej. Nie ma się co dziwić, czas sezonu w pełni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Czy to ze wszystkich sklepów wymiotło drożdże California Lager, czy ja nie potrafie znaleźć? Wymiotło, stoją u mnie w lodówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 jozefik teraz musi 5 paczek na raz używać to nic dziwnego. Może niedługo będziesz miał swojego handlowca w Wyeast Laboratories Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Doszło do mnie info, że w Piwodzieju na dniach będzie dostawa Wyeastów. I przykra informacja - no more Propagator, Wyeast drożdże pakuje już tylko w Activator XL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 (edytowane) Doszło do mnie info, że w Piwodzieju na dniach będzie dostawa Wyeastów. I przykra informacja - no more Propagator, Wyeast drożdże pakuje już tylko w Activator XL Trzeba będzie jednak chyba wrócić do suchych pakowanych po 500g edit Ale to zmartwienie na przyszły sezon, bo na ten mam obsadę zapewnioną Edytowane 26 Października 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Czy to ze wszystkich sklepów wymiotło drożdże California Lager' date=' czy ja nie potrafie znaleźć?[/quote']Wymiotło, stoją u mnie w lodówce A u mnie te drugie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Pekulak.Podaj dokładne namiary na ul. Brzozową w Mikołowie.Brak danych w Zumi i w kodach pocztowych.Może firma Kogucik?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 ja ostatnio jechałem do przychodni i google pokazywały że znajduje się 500 metrów od faktycznej siedziby. O szukaniu hotelu Rychwałd nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Pekulak.Podaj dokładne namiary na ul. Brzozową w Mikołowie.Brak danych w Zumi i w kodach pocztowych.Może firma Kogucik?. Rozmawiałem telefonicznie to jest sklep internetowy nie ma siedziby,Facet powiedział jak kupie to się umówię z nim i towar odbiorę osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi