yemu Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 mam krótkie pytanie, czy zwykłe butelki od piwa dostępnego w sklepie są na tyle wytrzymałe, żeby móc ich użyć do domowego warzenia? a jeśli tak, to które są najlepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Poczytaj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yemu Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 dzieki, nie wiem dlaczego nie dziala mi szukanie i wpisanie "butelki" nie wynalazło tego wątku, mimo, że chyba z milion razy pada w nim to słowo. może niech moderator wywali moj post, zeby nie zasmiecac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 dzieki, nie wiem dlaczego nie dziala mi szukanie i wpisanie "butelki" nie wynalazło tego wątku, mimo, że chyba z milion razy pada w nim to słowo.może niech moderator wywali moj post, zeby nie zasmiecac. Nie ma potrzeby kasowania. Hrapek podesłał dobry link (ode mnie +1) , na pewno komuś się sprzyda Fraza "butelki" i post w/w jest na drugiej stronie wyników wyszukiwania (jeżeli coś jednak rzeczywiście nie działa, będę wdzięczny za opisanie problemu na PW) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yemu Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 to ja się jeszcze zapytam, czy jest gdzieś w Warszawie skup butelek, gdzie można by tanio kupić butelki? Ew. może ktoś z kolegów/koleżanek piwowarów/ek ma za dużo i mógłby oddać/odsprzedać? w razie co proszę o kontakt na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 to ja się jeszcze zapytam, czy jest gdzieś w Warszawie skup butelek, gdzie można by tanio kupić butelki?Ew. może ktoś z kolegów/koleżanek piwowarów/ek ma za dużo i mógłby oddać/odsprzedać? w razie co proszę o kontakt na pw. Ja kupuje w Pruszkowie, ale poszukaj w książce telefonicznej blisko siebie, na pewno w każdym dasz radę to załatwić. Mogę Ci oddać ze 40 swoich, jeżeli chciało by Ci się pofatygować do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 to ja się jeszcze zapytam, czy jest gdzieś w Warszawie skup butelek, gdzie można by tanio kupić butelki? ewentualnie można wejść do sklepu i uśmiechnąć się do pani sklepowej (koniecznie zaczynając tekstem "Miła pani...") i kupić flaszki za kaucję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yemu Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 ewentualnie można wejść do sklepu i uśmiechnąć się do pani sklepowej (koniecznie zaczynając tekstem "Miła pani...") i kupić flaszki za kaucję poszedłem za Twoją radą i będę miał w przyszłym tyg. paredziesiąt butli i kilka skrzynek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Ja wyrzuciłem ok 300 butelek bo nikt ich nie chciał. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi