slotish Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Nagrody przezacne, a mój porter tak badziewny, że aż wstyd pokazać go ludziom... Mój porter też nie grzeszy klasą Ale trudno, piwo już wysłane Będzie co ma być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 tak sie zastanawiam że powinienem mieć jeszcze portera warzonego z 1,5 roku temu... może go wyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Ja też wyślę mojego pomyłkowego bittera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 No nieźle, chłopaki się z konkursem napracują, a ludzie wyślą im jakieś zajzajery i zlewki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 No nieźle, chłopaki się z konkursem napracują, a ludzie wyślą im jakieś zajzajery i zlewki. będzie na czym ćwiczyć , a ja mam wrażenie ze wszyscy tak piszą o tych swoich piwach bo po prostu są skromni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 No nieźle' date=' chłopaki się z konkursem napracują, a ludzie wyślą im jakieś zajzajery i zlewki. [/quote'] będzie na czym ćwiczyć , a ja mam wrażenie ze wszyscy tak piszą o tych swoich piwach bo po prostu są skromni :) Raczej fałszywie skromni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Heheh no rewelacja , bo ja zdecydowałem , że też podeślę swojego bittera ,którego koledzy polecali mi wylać w kanał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Aż zszedłem dziś do piwnicy i policzyłem, ile Heatwave mi zostało. Jest 5 butelek, czyli do Krakowa pojadą jednak 2 piwa. Alleluja! Porter badziewny, ale z bittera jestem raczej zadowolony, więc kto wie, kto wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Tieroo czy mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy i napisać ile do tej pory otrzymałeś zgłoszeń na konkurs? a teraz ???? moje dojdzie jutru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Tieroo czy mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy i napisać ile do tej pory otrzymałeś zgłoszeń na konkurs? a teraz ???? moje dojdzie jutru Cała tajemnica zostanie ujawniona w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 I jak z tą tajemnicą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 I jak z tą tajemnicą? Właśnie trwa kodowanie !! Jak skończę wystawie podsumowanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 I jak z tą tajemnicą? Właśnie trwa kodowanie !! Jak skończę wystawie podsumowanie. Pozdrawiam Uwaga uwaga. Tajemnica została odkryta. Więcej informacji na stronie http://konkurs.4stronypiwa.pl/?p=247 statystyki są aktualne na dzień dzisiejszy. Pozdrawiam tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Hiehie, pianka pod panele to moje, akurat trafiłem na promocję w Praktikerze. Znaczy, uff, dotarły, bo wysyłaliśmy z Sebastianem przedostatniego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Hiehie, pianka pod panele to moje, akurat trafiłem na promocję w Praktikerze. Znaczy, uff, dotarły, bo wysyłaliśmy z Sebastianem przedostatniego dnia. Z pianką nie byłeś jedyny, ale fakt Twoje było bardzo estetycznie zawinięte Choć jak otworzyłem bardzo estetycznie zapakowaną pacze i wyciągnąłem opakowania po jajkach spadłem ze stołka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Hiehie' date=' pianka pod panele to moje, akurat trafiłem na promocję w Praktikerze. Znaczy, uff, dotarły, bo wysyłaliśmy z Sebastianem przedostatniego dnia. [/quote'] Z pianką nie byłeś jedyny, ale fakt Twoje było bardzo estetycznie zawinięte Choć jak otworzyłem bardzo estetycznie zapakowaną pacze i wyciągnąłem opakowania po jajkach spadłem ze stołka No, no, żeby sędziowie salmonelli nie dostali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Z pianką nie byłeś jedyny, ale fakt Twoje było bardzo estetycznie zawinięte Czyli promocja była nie tylko u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Z pianką nie byłeś jedyny' date=' ale fakt Twoje było bardzo estetycznie zawinięte [/quote']Czyli promocja była nie tylko u nas. Ja tym razem nie wysyłałem, ale też bardzo często korzystam z zabezpieczenia butelek przy pomocy pianki do paneli. W Castoramie kupowałem - bez promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Czy wziąłeś pod uwagę piwo które dostarczył do mnie Vettis ? Cały czas czeka bezpieczne w piwnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Czy wziąłeś pod uwagę piwo które dostarczył do mnie Vettis ? Cały czas czeka bezpieczne w piwnicy Bezpieczeństwo ponad wszystko ! Bezpiecznie zostanie przetransportowane do mnie. jutro się zdzwonimy. Lista pewnie się jeszcze powiększy. Bo jeszcze mi ktoś wspomniał że piwa w drodze i były wysłane przed terminem, ale widać poczta łapie zadyszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Eliminacje zakończone. Po szczegóły zapraszam na strone konkursu. A niespodzianka juz w krótce. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 kilak zdjęć z eliminacji. http://konkurs.4stronypiwa.pl/?p=259 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Tieroo zapodaj listę startową, to będzie lepszy nius niż jakieś dwa zdjęcia, nie wiadomo skąd :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 No jeśli możesz to zapodaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 albo chociaż się pochwal że zwerbowałeś Michała Saksa do sędziowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi