dori Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 W ubiegły poniedziałek urodziłam śliczną córeczkę Oliwię 3450g wagi, 57 cm długości, długie czarne włosy, piękne ciemne oczy... PS A teraz jeśli Mała pozwoli to muszę nadrobić zaległości na forum, bo widzę, że przez 10 dni troszkę się działo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 MNo to mamy nową mieszkankę Podbeskidzia!! Moje najszczersze gratulacje!! Niech Wam dzieciak rośnie zdrowo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Wszystkiego najlepszego.Niech Wam chowa się zdrowo i wesoło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) W ubiegły poniedziałek urodziłam śliczną córeczkę Oliwię 3450g wagi, 57 cm długości, długie czarne włosy, piękne ciemne oczy... PS A teraz jeśli Mała pozwoli to muszę nadrobić zaległości na forum, bo widzę, że przez 10 dni troszkę się działo... Słuszną linie ma nasza władza Najszczersze gratulacje. Wasze zdrowie. Edytowane 11 Września 2008 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Dam jej na imie tradycja No i jest za kogo się napić piwa. Witamy na świecie nową piwowarkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Urodę na pewno ukradła po mamusi - gratulacje księżniczki !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Gratuluje Dori, Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 moje Gratulacje i Wasze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Gratuluję serdecznie i powodzenia dla całej rodziny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Również gratuluja, jo tyż od niedawna mom gfajno cera Natalka. Łostatnio same cery sie klujom Gratulacje Dori. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Moje gratulacje niech chowa się zdrowo. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Wszystkiego najlepszego dla córy i rodziców. To tata się napije na tą okazję milk stouta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 To tata się napije na tą okazję milk stouta Milk stout jest z laktozą - to bym mamie polecił. Tacie proponuję portera. Albo dwa. Gratulacje i ode mnie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 No jak by mama się napiła mojego milk stouta 15,5 blg, to od razu powitalibyśmy w gronie piwoszy Oliwię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 gratuluję faktycznie same córki, chociaż... tam gdzie się wkrótce przeprowadzę 2 chłopców, 2 dziewczynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Gratulacje Dori Sam mialem adycje do mojej rodzinki 18 miesiecy temu. Moj starszy syn ma teraz 17 lat, moj mlodszy- 18 miesiecy! Czyli ucze sie praktycznie wszystkiego od nowa. I musze powiedziec, ze jest to wspaniale uczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Dziękuję wszystkim za gratulacje i życzenia ... a to kilka zdjęć Oliwki PS a na milk stouta to chyba jeszcze muszę poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzi Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Gratuluje najserdeczniej. Dużo zdrowia dla powiększonej rodzinki !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 ... a to kilka zdjęć Oliwki rany ale wielka! porównuję oczywiście do 2360 g mojej Weroniki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Śliczna Ta mała Oliwka. Niech się dobrze chowa. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Ale ma dużo włosów - jestem w szoku :-). Mój Kubuś ma rok i nie ma takiej czuprynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) Dori, jeszcze roz Ci gratuluja. Moja Natalia tyż mo duge wosy i jak wszystkie dzieci mo niebieskie łoczy. Jak pokozołech mojij to myslała że to naszo, ale ciuchy jakieś inne Moniżej foto: Edytowane 14 Września 2008 przez pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) http://picasaweb.google.com/sojer.naklo/Weronika a to link do mej dziewuszki Edytowane 14 Września 2008 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi