MINIAK Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja to widzę tak 1. AgaL 2. 3. Dziadek 4. jacer 5. 6. Ignac+Angela 7. Apolloks 8. MINIAK ( chociaż potwierdzę jeszcze, bo zwiedzanie browaru VIP jest od 11 i jak powiedziała Pani Krysia trwa 2h "lekką ręką, a trzeba jeszcze piwko zdegustować") Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez MINIAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 + Portery dwa a właściwie trzy (ale Malec to jeszcze "dwa w jednym"), więc sztuki dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 no ja się nie zrelaksuję z Wami chociaż bardzo bym chciał - będę po gotowaniu a i tak w sobotę będę musiał zajść do pracy. Bym był na sobotę wieczór tylko po to żeby w niedzielę zaraz wracać. Ale będzie moje piwo na konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 bla, bla bla tyle postów o niczym, że ciężko wyłuskać konkrety. Zakladając że sędziowanie skończy się o 17 to czy dam radę dojechać do Konićka? O której on zamyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Czynne w piątek i sobotę od 10.30 do 23.00 a w niedzielę od 10.30 do 22.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 A o której się łapie na ostatnię motrićkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 http://www.cd.cz/default.htm cesky tesin-dobratice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) 1. AgaL 2. 3. Dziadek 4. jacer 5. 6. Ignac+Angela 7.8. Apolloks 9. MINIAK 10.Porter 11.Porterowa 12.maaciej6 13.przemo70 14.josefik 15.josefikowa 16.KasiaZ 17.Kasi mąż Nie wiem jak tam wogosze? Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez przemo70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) 18. misiuzeb 1 sztuka lub 2 Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez misiuzeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 bla, bla bla tyle postów o niczym, że ciężko wyłuskać konkrety.Zakladając że sędziowanie skończy się o 17 to czy dam radę dojechać do Konićka? O której on zamyka? Skończymy, to pojedziemy. Ja już tam byłem, damy radę. Ostatni powrotny pociąg jest 23:06, jest czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ja na Koniczka się w sobotę nie załapię. Na 19.oo jadę do roboty. Piwo w Cieszynie wypije dopiero w niedzielę. Ale w sobotę tez 9ale na chwilkę) będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) 19. Pedro zapomniał sie dopisać Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez Gabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 19. Pedro zapomniał sie dopisać Przecież to przewodnik to jedzie z obowiązku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 bla' date=' bla bla tyle postów o niczym, że ciężko wyłuskać konkrety.Zakladając że sędziowanie skończy się o 17 to czy dam radę dojechać do Konićka? O której on zamyka?[/quote'] Skończymy, to pojedziemy. Ja już tam byłem, damy radę. Ostatni powrotny pociąg jest 23:06, jest czas. No i o to właśnie chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Tu koledzy zamiast iść na Leszka, Żywca i Tyskie to zagranicę na piwo jadą kolejką. Ależ się porobiło Smaka mi robicie KURDE, a ja tylko na chwilkę. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ....10.Porter 11.Porterowa ... 14.josefik 15.josefikowa .... Czy nie powinno być raczej. Porter Porterówka josefik jósefinka ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżony Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 1. AgaL2. 3. Dziadek 4. jacer 5. 6. Ignac+Angela 7.8. Apolloks 9. MINIAK 10.Porter 11.Porterowa 12.maaciej6 13.przemo70 14.josefik 15.josefikowa 16.KasiaZ 17.Kasi mąż Nie wiem jak tam wogosze? Wogosze w trójkę też bardzo chętnie obejrzeliby pivovar, ale w sobotę w południe nie dadzą rady: przynajmniej ja, moi starsi w sumie mogą jechać . Jeśli tworzy się takowa lista ale na zwiedzanie w niedzielę, to ja się na nią piszę/piszemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ....10.Porter 11.Porterowa ... 14.josefik 15.josefikowa .... Czy nie powinno być raczej. Porter Porterówka josefik jósefinka ??? Jacer Jacerówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) Jeżeli ktoś się wybiera po raz pierwszy, i nie zna nikogo ze środowiska, prosimy przyjść i się przywitać do stoiska PSPD - zawsze będzie tam ktoś na dyżurze z kim będzie mozna porozmawiac o piwie i tematach okołopiwnych, popytać o produkcję piwa, poznać nowych znajomych i spróbować piwa - własnego lub "stoiskowego". Chetni zostaną skierowani do pomocy przy pokazowym warzeniu piwa. Ja osobiście też jestem dostępny dla każdego piwowara, proszę mnie zaczepiać, przywitać się i pogadać - obiecuję, że dla kazdego znajdę chwilę czasu. Wyglądam tak jak na zdjęciu poniżej: Edytowane 1 Września 2011 przez coder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 bla, bla bla tyle postów o niczym, że ciężko wyłuskać konkrety.Zakladając że sędziowanie skończy się o 17 to czy dam radę dojechać do Konićka? O której on zamyka? Nie będzie miał kto i komu ogłosić wyników konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 bla' date=' bla bla tyle postów o niczym, że ciężko wyłuskać konkrety.Zakladając że sędziowanie skończy się o 17 to czy dam radę dojechać do Konićka? O której on zamyka?[/quote'] Nie będzie miał kto i komu ogłosić wyników konkursu Spoko, ja u Konicka byłem 2 razy i obejdę się póki co bez 3. wizyty. W końcu jadę do Cieszyna, a nie do Konicka czy Bielska (bo to też mi chodziło po głowie ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Jeżeli ktoś się wybiera po raz pierwszy, i nie zna nikogo ze środowiska, prosimy przyjść i się przywitać do stoiska PSPD - zawsze będzie tam ktoś na dyżurze z kim będzie mozna porozmawiac o piwie i tematach okołopiwnych, popytać o produkcję piwa, poznać nowych znajomych i spróbować piwa - własnego lub "stoiskowego". Chetni zostaną skierowani do pomocy przy pokazowym warzeniu piwa. Ja osobiście też jestem dostępny dla każdego piwowara, proszę mnie zaczepiać, przywitać się i pogadać - obiecuję, że dla kazdego znajdę chwilę czasu. Wyglądam tak jak na zdjęciu poniżej: A przed Coderem przepyszny maerzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Spoko, ja u Konicka byłem 2 razy i obejdę się póki co bez 3. wizyty. W końcu jadę do Cieszyna, a nie do Konicka czy Bielska (bo to też mi chodziło po głowie ). Tylko piwowarów zabraknie podczas ogłaszania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) Tylko piwowarów zabraknie podczas ogłaszania Spoko ! Do ogłoszenia wyników wrócą . Edytowane 1 Września 2011 przez Gabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Tylko piwowarów zabraknie podczas ogłaszania Spoko ! Do ogłoszenia wyników wrócą . Wrócą, tylko w jakim stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi