norin89 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witam wszystkich Przymierzałem się do warzenia piwa już rok temu lecz niestety brak czasu i perspektywa bliskiego wyjazdu na pół roku (całą wiosnę byłem w Anglii na studiach) sprawiły, że dopiero teraz zdecydowałem się na zakup sprzętu. Zacząłem od razu od zacierania. Moje pierwsze piwo ("a'la Koelsch") jest właśnie na cichej i z tego co się orientuję i czytam wszystko idzie zgodnie z planem Jestem z Warszawy ale, ze względu na to, że mieszkam w bloku i nie za bardzo mam warunki do piwowarstwa, piwo warzę na działce (nad Bugiem jakieś 50 km. od Warszawy). Poza piwowarstwem interesuję się informatyką (webdeveloping), podróżowaniem, piłką nożną i dobrym kinem Liczę na tym forum przede wszystkim na wsparcie i dobre rady i mam nadzieję, że z czasem sam będę w stanie dzielić się swoimi radami i przemyśleniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Cześć. Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witaj i życzę przyjemności z piwowarstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witaj, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witam na forum !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Brać piwowarska się powiększa Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witam nowego piwowara:beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Witam samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spotter Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Witam i życzę powodzenia w warzeniu warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Witam. Zacząłem od razu od zacierania. Za takie rzeczy od wujka Jejskiego należy się + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Witaj życzę samych udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam i pozdrawiam, życzę samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi