Małażonka Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) Zajrzałam już jakiś czas temu, ale zarejestrowałam się dzisiaj, więc jako dobrze wychowana osoba witam się ze wszystkimi i z każdym z osobna. O sobie pisac za dużo nie będę, bo użytkownicy browar.biz mnie znają. W skrócie : jestem kurduplem, mam męża Irona, którego namówię na rejestrację, żółwia, hoduję koty i czasowo drożdżyki. Właśnie zbieram wysłodziny, więc mam chwilkę by zajrzec na piwo.org. No, i jak wielu mapa mnie skusiła:) Edytowane 26 Października 2008 przez Małażonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Serdecznie witam. Płeć piękna na forum to wszak rarytas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Witam rowniez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Witam, witam. Nie ma się co krępować, im więcej platform wymiany doświadczeń tym lepiej. PS: Czekamy na Irona, tylko szybko bo jeszcze mu ktoś nicka podkradnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Wreszcie jakaś kobieta Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witam Oby ten borwarek co warzysz wyszedł wyśmienicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 No to mamy następną Panią. Super, życzę udanych warek. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi