elroy Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Jury w dniu dzisiejszym, po głębokiej dyskusji postanowiło wyróżnić i nagrodzić następujące osoby Sara i Artur Nabrdalik Monika Pedrycz Adam Sommerfeld Piotr Kulpa Jacek Stachowski Gratuluję Finałowe prace zamieszczę w dniu jutrzejszym na stronie głównej piwo.org Dziękuję wszystkim za udział Nagrody już przygotowane, więc sprawdźcie swoje skrzynki mailowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Cześć Finałowe prace zamieszczę w dniu jutrzejszym na stronie głównej piwo.org Erloy, chyba ich nie przegapiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Właśnie się zalogowałem aby zapytać co z wynikami. jestem ciekaw bardzo szczególnie, że brak czasu nie pozwolił mi wziąć udziału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Trochę jestem zabiegany. Postaram się wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jury w dniu dzisiejszym, po głębokiej dyskusji postanowiło wyróżnić i nagrodzić następujące osoby Sara i Artur Nabrdalik Monika Pedrycz Adam Sommerfeld Piotr Kulpa Jacek Stachowski Gratuluję Finałowe prace zamieszczę w dniu jutrzejszym na stronie głównej piwo.org Dziękuję wszystkim za udział Nagrody już przygotowane, więc sprawdźcie swoje skrzynki mailowe. Proszę o informację, czy w/w osoby otrzymały nagrody (wysyłała je agencja na zlecenie GŻ i nie mam informacji zwrotnych czy zostało to dokonane). Wiem, że co co najmniej jedna osoba nie otrzymała. Piszcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 A zdjęcia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Proszę o informację, czy w/w osoby otrzymały nagrody (wysyłała je agencja na zlecenie GŻ i nie mam informacji zwrotnych czy zostało to dokonane). Wiem, że co co najmniej jedna osoba nie otrzymała. Piszcie ! Jeszcze nic do nas nie dotarło, ale cierpliwie czekamy. Jeśli inni dostali już przesyłki to obawiam się że nas pominięto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Mogę prosić o link do galerii zdjęć konkursowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro22 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Miejsce drugie - nagroda również nie dotarła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Czyli nagród nikt nie otrzymał. Mail do Pride&Glory wysłany, mam nadzieję, że jutro sprawa się wyjaśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Czy nagrodzone zdjęcia można gdzieś zobaczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) Czy nagrodzone zdjęcia można gdzieś zobaczyć ? Tak. ... przynajmniej jedno tu Edytowane 16 Listopada 2011 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Gratulacje Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Dziś ponowiłem prośbę o informację co się dzieje w tym temacie (ostatnią odpowiedź miałem 17.11). Tak więc proszę forumowiczów o jeszcze 1 dzień cierpliwości. Mam nadzieję, że nie będę musiał tego tematu ruszać od strony zleceniodawcy, ale jeżeli będzie potrzeba, to tak się stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Niestety Pani Sabinie z firmy Pride&Glory Interactive od 26.09 (mail z listą nagrodzonych, po 17.11 oraz kolejny mail z mojej strony 22.11) do dziś nie udało się odpowiedzieć co z wysyłką nagród w konkursie który organizowali... (a nie było dużo - raptem 5 zestawów piw od Grupy Żywiec) Temat oczywiście poruszę w poniedziałek od strony zleceniodawcy. Ze swojej strony pozostaje mi przeprosić zwycięzców i zapewnić, że nie spocznę i sprawę zamkniemy zgodnie z obietnicami. ps: no a dla mnie nauka na przyszłość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 ... że nie spocznę i sprawę zamkniemy zgodnie z obietnicami. Możesz już zacząć spoczywać - w tej sprawie! NIE TAK CAŁKIEM! Właśnie zziajany kurier przytargał ciężką pakę. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Do nas dzisiaj też dotarła przesyłka wraz z listem przeprośnym oraz zadośćuczynieniem za zwłokę. Dziękujemy za organizację konkursu oraz późniejszą interwencję Jeszcze tylko mamy malutką prośbę o udostępnienie zwycięskich zdjęć. Pozdrawiają Sarenka i Arczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Do nas dzisiaj też dotarła przesyłka wraz z listem przeprośnym oraz zadośćuczynieniem za zwłokę. Potwierdzam - również dziś dostałem przesyłkę, list i zadośćuczynienie. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Coście tam dostali za to zadość uczynienie? po 200zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 He he he Wiem co, ale nie powiem. Można powiedzieć, że to taki piwowarski niezamierzony joke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Butelka kwasiura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Dwa Żywce plus szklanka A gdzie te zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Dwa Żywce plus szklanka A gdzie te zdjęcia? Blisko Darko, blisko Zdjęcia dodam na nowym piwo.org - teraz bardziej wyłączam niż coś dodaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Dwa Żywce plus szklanka A gdzie te zdjęcia? Blisko Darko' date=' blisko Zdjęcia dodam na nowym piwo.org - teraz bardziej wyłączam niż coś dodaję [/quote'] leżajsk pszeniczny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Cześć Można powiedzieć, że to taki piwowarski niezamierzony joke Pewnikiem przekrojowy zestaw piw z KP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi