pedro22 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 ekstradycja. Coś ekstra. Że muszą Ci oddać samolot. To stara tradycja. Na kiego wała nam samolot ? A furę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Wielka mi tradycja' date=' raptem 3 raz z rzędu... [/quote']oj Zgoda, nie psuj nam dzieciom Mikołaja Na Mikołaja będziemy mieli Brackie... Właśnie, jak ono się będzie nazywało? Kolonijne? Kolonialne? Kólsz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 A'la kolońskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Wielka mi tradycja' date=' raptem 3 raz z rzędu... [/quote']oj Zgoda' date=' nie psuj nam dzieciom Mikołaja [/quote'] Na Mikołaja będziemy mieli Brackie... Właśnie, jak ono się będzie nazywało? Kolonijne? Kolonialne? Kólsz? Brackie Jasne Górnejfermentacji Ale Leżakowane W Niskich Temperaturach. Ja proponowałem Brackie Iron Koelsch, z tym koelschem moze być problem, więc niech będzie Brackie Iron K. Kolońskie z tego co słyszałem odpadło, bo się kojarzy z wodą kolońską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ani Kölsch, ani Koelsch być nie mogą - są zastrzeżone. Może być Kolońskie. Może też być Brackie Ale w stylu kolońskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 A'la kolońskie. Żeby tylko nie było "Ale końskie":lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Żeby tylko nie było "Ale końskie":lol: To jest dobra nazwa dla lambicka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 I szklaneczka... 300ml... takie akurat Krosno ma w ofercie. I stawiam na ten model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Na Facebooku wyczytałem Festiwal BirofiliaDrodzy Birofile! Wprowadzamy cykliczne wydarzenie, pt. ?Czwartek z Janem Szałą?! Janek udzielił nam odpowiedzi na kilka ciekawych pytań. My jesteśmy pod wrażeniem, dlatego mamy nadzieję, że Wam również spodobają się wypowiedzi utytułowanego kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżony Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Wczoraj w nocy do browaru (podobno ) dotarły drożdże. Także jest nadzieja, że warzenie odbędzie się w planowanych terminach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Pierwsza warka już fermentuje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 No, najwyższy czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Gdzie są zdjęcia, ja się pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Gdzie są zdjęcia, ja się pytam Sesji zdjęciowej chyba Janek jeszcze nie miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Może będzie miał jutro. Wszystko na to wskazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżony Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Janek nie jest jeszcze nawet w Cieszynie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 No to Janek czas zrobić dobre zamieszanie w kadzi zaciernym w Cieszynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Janek nie jest jeszcze nawet w Cieszynie... No tak, piwowar spije śmietankę a czarną robotę odwali Szczodry z Koniecznym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Gdzie są zdjęcia, ja się pytam Kilka na stronie BA: http://www.browamator.pl/szczegoly.php?grupa_p=7&przedm=10145630 Wiadomo już mniej więcej, jak się piwo będzie nazywało: BGCHB2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Zostało więc 50 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 (edytowane) A oryginał leżakował 3 miesiące? Coś mi sie o uszy obiło. Edytowane 17 Października 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 A oryginał leżakował 3 miesiące? Coś mi sie o uszy obiło. Im krócej w tanku, tym mniej żelaza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 A oryginał leżakował 3 miesiące? Coś mi sie o uszy obiło. Im krócej w tanku' date=' tym mniej żelaza. [/quote'] i mniej załoga wypije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) Wiadomości z lokalnego serwisu: http://www.gazetacodzienna.pl/index.php?p=wwiad&id=6443 Edytowane 19 Października 2011 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi