elroy Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 elroy' date=' to może jednak zróg konkurs w czasie giełdy, będzie dużo prościej organizacyjnie.[/quote']sorry za lamerskie pytanie, ale o jakiej gieldzie mówisz? XIV Krakowska Giełda Birofiliów http://browar.biz/wydarzenia.php?id=206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Mam pewne problemy organizacyjne, nie zadział mi również plan awaryjny i chwilowo jestem w kropce.....Postaram się w najbliższych dniach przekazać Wam najświeższe informacje oraz konkrety. I jak, coś się wyjaśniło? Elroy, a może możemy coś pomóc? Jakiego rodzaju masz problemy: ludzie, finanse, terminy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Mam pewne problemy organizacyjne' date=' nie zadział mi również plan awaryjny i chwilowo jestem w kropce.....Postaram się w najbliższych dniach przekazać Wam najświeższe informacje oraz konkrety.[/quote'] I jak, coś się wyjaśniło? Elroy, a może możemy coś pomóc? Jakiego rodzaju masz problemy: ludzie, finanse, terminy? Tak, będę potrzebował Waszej pomocy.. Napiszę kilka słów jutro, teraz jestem tylko na chwilkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Tak, będę potrzebował Waszej pomocy..Napiszę kilka słów jutro, teraz jestem tylko na chwilkę. Pisz co i jak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Tak' date=' będę potrzebował Waszej pomocy..Napiszę kilka słów jutro, teraz jestem tylko na chwilkę.[/quote'] Pisz co i jak.... Wybaczcie, że nic nie napisałem, ale mam szalony dzień i ledwo zipię Obiecuję zdać sprawozdanie najszybciej jak to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 (edytowane) Nic, mijają dni. O konkursie mało co wiadomo. Chciałem zapytać czy będziesz na krakowskiej giełdzie-chciałbym przekazać Ci piwa na konkurs od piwowarów. Czy piwa mają być opisane czy co? Tak, będę potrzebował Waszej pomocy.. No i w czym mamy CI pomóc? Edytowane 16 Lutego 2009 przez pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Elroy, a może trzeba przełożyć termin? Może lepiej zrobić ten konkurs np. we wrześniu na porządnie, niż teraz byle jak. Obawiam się o frekwencję, jeśli jednak będzie to początek marca. Z drugiej strony wstępny termin było podany, więc też będzie źle, bo ludzie się już nastawili. Może więc jakiś pośredni termin, typu 2 połowa kwietnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 No właśnie, Kopyr ma rację, tak na łapu capu w ostatniej chwili to niepoważnie będzie wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 No ELROY ja też czekam na decyzję. PIERON zobowiązał się do transportu piwa do Krakowa, ale jak ma to być wg sugesti poprzedników później to nie będę mu głowy zawracał. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Moi drodzy. Niestety muszę napisać, jak wygląda sytuacja. Konkurs nie odbędzie się w spodziewanym przez wszystkich okresie. Nie jestem w stanie dopiąć spraw organizacyjnych przy aktualnej ilości obowiązków, tak zawodowych jak i prywatnych. Sprawy toczyły się już źle po odmowie przez dwóch managerów lokali, gdzie miał odbyć się konkurs. Później było już gorzej. Ale nie ma tego złego. Może właśnie ta impreza skorzysta na tym, że zostanie zorganizowana później, przez co lepiej, niż mogła być. Konkurs wraz z 1 Zlotem Piwo.org zostanie wkomponowany w miesiącach letnich tak aby nie kolidował z Warsztatami w Wrocławiu i Konkursem w Żywcu. Przepraszam jednocześnie za tak późne informacje - walczyłem do końca. ps: wena, pieron: - odbiorę piwa na giełdzie oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Konkurs wraz z 1 Zlotem Piwo.org zostanie wkomponowany w miesiącach letnich tak aby nie kolidował z Warsztatami w Wrocławiu i Konkursem w Żywcu. O, czyli nie ma tego złego. Słuszna decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 ps: wena, pieron: - odbiorę piwa na giełdzie oczywiście. Zicher. Miało być co prawda czterech piwowarów, ale w takim układzie będzie później. Szkoda, że tak późno, ale może lepiej później niż wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Ale mam nadzieję, że i tak się spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 No i co teraz jak mi piwo skwaśnieje do czasu konkursu? Dobra nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 No i co teraz jak mi piwo skwaśnieje do czasu konkursu?Dobra nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło. JK Tobie miałoby coś skwaśnieć ? No nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Tobie miałoby coś skwaśnieć ? No nie wierzę Skwaśnieć to może nie, ale jeśli to weizen, to sporo się może zmienić przez te parę miesięcy... Elroy, a jakiś bliższy termin? Czy pisząc "miesiące letnie" masz na myśli lipiec-sierpień? Czyli po Żywcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Konkurs wraz z 1 Zlotem Piwo.org zostanie wkomponowany w miesiącach letnich tak aby nie kolidował z Warsztatami w Wrocławiu i Konkursem w Żywcu. i dobrze postaram sie doś do tego czasu uwarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 No fajnie znowu będzie jeden konkurent więcej.JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 No fajnie znowu będzie jeden konkurent więcej.JK zaraz konkurent , tylko uczestnik konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Czyli po Żywcu? Tak, po konkursie w Żywcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 No to może ja też coś zdążę uwarzyć na konkurs:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 No i co teraz jak mi piwo skwaśnieje do czasu konkursu?Dobra nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło. JK Utworzy się kategorie na najkwaśniejszy kwasiżur....po ostanich wpadkach chyba byłbym bezkonkurencyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Czyli po Żywcu? Tak' date=' po konkursie w Żywcu.[/quote'] CZy wiadomo coś więcej na temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 CZy wiadomo coś więcej na temat? po Żywcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 CZy wiadomo coś więcej na temat? po Żywcu Nie mogę się coś za to zabrać sensownie. Nie udzielam na razie żadnych informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi