Dauidek Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Chmiel już mam miłą złego początki;) Może w przyszłym roku powstanie na mapie kolejny browarek Może ktoś w okolicy poduczy praktycznie? Na mapie jest Grodzisk Maz. i Podkowa Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Cześć A chmiel masz jaki i skąd? Dużo pomocnych postów znajdziesz tu Baw się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Chmiel już mammiłą złego początki;) Może w przyszłym roku powstanie na mapie kolejny browarek Może ktoś w okolicy poduczy praktycznie? Na mapie jest Grodzisk Maz. i Podkowa Dawid Strasznie enigmatyczny ten twój post. Może wypełnij profil i opisz jakich to złych początków się spodziewasz? W każdym razie witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dauidek Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Nie wiem jaki to chmiel. Dziadek uprawia nad Bugiem. Mam też od niego jałowiec; podobno kiedyś z jałowca też jakieś piwo robiono... Złych początków się nie spodziewam, tylko "złego" rozwinięcia: ubrudzona kuchnia, zaniedbana rodzina, pijaństwo... Oczywiście żartuję. Ale z tego co wyczytałem, to sporo czasu temu trzeba poświęcić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Nowy kolego nie wiem o co Ci chodzi. Na BA koledzy już Ci co nieco pisali na Twoje zapytania. Wygląda na to, że najlepiej zrobisz jak sprzedaż chmiel Dzidka na Allegro i kupisz Sobie beczkę piwa. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja powiem tak, kup podstawowe składniki (nie baw się w samoróbki i oszczędzanie każdego grosza), uwarz jedną warkę i sprawdź, czy Ci to pasuje. Nie musisz kupować masy sprzętu na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Nowy kolego nie wiem o co Ci chodzi. Na BA koledzy już Ci co nieco pisali na Twoje zapytania. Wygląda na to, że najlepiej zrobisz jak sprzedaż chmiel Dzidka na Allegro i kupisz Sobie beczkę piwa. JK Masz 1000% racji. Napisałem na forum BA co myślę o tym panu.Tutaj nie będę się powtarzać, bo szkoda śmiecić. Najlepiej pojechać do tego pana z gotowymi dwoma skrzynkami i zostawić mu pod progiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi