elroy Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Może wygodniej będzie jak podepniesz regulamin na forum, albo zmień Pieronie uprawnienia w googledocs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Regulamin jest dostępny, dodaj jak możesz na główną. Uprawnienia formularza zmieniłem i dodałem plik do poprzedniego postu. Dzięki Tomek za zwrócenie uwagi. PS dało by się zmienić jakoś ustawienia, by tworząc temat lub odpowiadając na niego automatycznie otrzymywać powiadomienia na odpowiedzi w temacie (przyznam, że dopiero dziś otrzymuję odpowiedzi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 PS dało by się zmienić jakoś ustawienia, by tworząc temat lub odpowiadając na niego automatycznie otrzymywać powiadomienia na odpowiedzi w temacie (przyznam, że dopiero dziś otrzymuję odpowiedzi). Jasne - jak wciśniesz subskrypcję u góry tematu, to pojawi się się okienko jak często forum ma Cię o tym informować. (jako, że jesteś już zapisany, to wypisz się i dodaj ponownie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 PS dało by się zmienić jakoś ustawienia, by tworząc temat lub odpowiadając na niego automatycznie otrzymywać powiadomienia na odpowiedzi w temacie (przyznam, że dopiero dziś otrzymuję odpowiedzi). Jasne - jak wciśniesz subskrypcję u góry tematu, to pojawi się się okienko jak często forum ma Cię o tym informować. (jako, że jesteś już zapisany, to wypisz się i dodaj ponownie) Wiem Tomek, tylko mi chodziło by z automatu tak było a nie by klikać (wiem, że wystarczy tylko kliknąć, ale zapomniałem ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 A to tak się nie da Jest jeszcze opcja przy zakładaniu nowego tematu, ale domyślnie nie jest to aktywowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 A to tak się nie da Jest jeszcze opcja przy zakładaniu nowego tematu, ale domyślnie nie jest to aktywowane. Nie ma problemu, sam wiem o co chodzi tylko zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Konkurs odbędzie się 2 grudnia 2012 roku Pijalni Piwa Biała Małpa Nareszcie, bo mój koziołek już dawno wystawił rogi z piwniczki , a alt jest przegazowany i estrowany, ale liczę na metryczki. Nauki nigdy za wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 (edytowane) Pieron, piszesz, że butelki muszą być bez oznaczeń nawet na kapslu. Jak rozpoznasz które piwo jest które jeśli wyślę alta i bocka w jednej paczce? Edytowane 10 Listopada 2012 przez andy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Nie oznaczaj trwale i będzie ok. Wiecie przecie, że nie robię problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Ja markerem na kapslu piszę numer warki - mam to zmazać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Dobrym rozwiązaniem dla oznaczania butelek jest karteczka - etykieta przymocowana gumką-recepturką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Damy rady. Jak ktoś ma coś na kapslu to niech się nie martwi, bo na kapslu będzie kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Pierwsze piwo już dotarło - wielki dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jutro będą następne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Znalazłem w piwnicy ostatnie 4 butelki alta. Jedno wypiłem a trzy zapakowane do wysyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jutro będą następne I bardzo dobrze się składa, tylko nie wiem kto dziś odbierze Znalazłem w piwnicy ostatnie 4 butelki alta. Jedno wypiłem a trzy zapakowane do wysyłki Super, to mnie cieszy. Dziś wieczorem garść informacji o sponsorach i rzecz jasna o nagrodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Garść informacji o sponsorach i nagrodach. Laureaci III Śląskiego Konkursu Piw Domowych w obu kategoriach zostaną odpowiednio nagrodzeni: Za zdobycie I miejsca Zwycięzca otrzymuje: - Jabra zestaw głośnomówiący Jabra Freeway; - PIWOWIN ufundował bony o wartości 150zł na zakupy w swoim sklepie; - voucher na 10 kompletów etykiet + wysyłka we serwisie bottlabel.com - dyplom. Za zdobycie II miejsca: - Jabra zestaw głośnomówiący Jabra Easygo; - Centrum Piwowarstwa ufundowało bony o wartości 100zł na zakupy w swoim sklepie; - voucher na 10 kompletów etykiet + wysyłka we serwisie bottlabel.com - dyplom. Zdobywca III miejsca otrzymuje: - Jabra zestaw głośnomówiący Jabra Active; - Twój Browar ufundował bony o wartości 50zł na zakupy w swoim sklepie; - voucher na 10 kompletów etykiet + wysyłka we serwisie bottlabel.com - dyplom. Zapraszam więc ponownie do wzięcia udziału w konkursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Masz Adaś widzę dobre znajomości w GN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Masz Adaś widzę dobre znajomości w GN a co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 No sponsor słuchawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Przesyłka poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Przesyłka poszła Cieszę się, dziś 7 paczek odebrałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Będziesz wysyłał potwierdzenia od kogo dotarło i czy w całości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Będziesz wysyłał potwierdzenia od kogo dotarło i czy w całości? Wyślę, na 100% dla każdej osoby, prócz tych dostarczających osobiście. Tylko dziś nie mam czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Mój koźlaczek też dzisiaj wyjechał. Jutro będzie na Śląsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi