Soyero Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Wczoraj kupowałem w Auchan/Sosnowiec lagera Pan KOT z browaru Czarny Kot za 2.99. Termin ważności 01.09.2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie piwnie a piwowarsko - w Lidlu za 99zł będą zgrzewarki próżniowe od 10.08. Pakowanie próżniowe zapewnia ochronę przed wysychaniem oraz pozwala wydłużyćokres świeżości przechowywanej żywności. 2 w 1: pakowanie próżniowe i zgrzewanie lub oddzielna funkcja zgrzewania do rolek foliowych o maks. szerokości 28 cm w zestawie: rolka folii 3 m folie zawarte w zestawie przeznaczone są także do gotowania próżniowego SOUS-VIDE i mrożenia do -20°C 3 lata gwarancji http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=40873 Edycja: spóźniony refleks mam: http://www.piwo.org/topic/1069-ciekawe-aukcje-na-allegro/?p=362050 Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez camilos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 W Lidl'u, jak ktoś chce za tanie grosze pokosztować piwa z Hiszpanii i Portugalii-jaka cena, taka jakość, ale znośne, takie do obiadu, poza herbatą. Informacja dużo lepsza, Late Red, Ruddles i Abbot za 3,49 zł sztuka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Gazetka samościągająca się Nie tyle promocja, bo Alma, ale zawsze jakieś nowości. Dwa zdania o browarach: Hobsons to taki angielski standard, Old Prickly jest z Lubelskim, Manor z amerykańcami, Town Crier i Old Henry to bitter'y, ten ostatni podobno lepszy (bo to jednak ESB). Najciekawszą ofertą jest Postman's Knock, nie jest to porter, ale Mild z wanilią i melasą w starym stylu. Wold Top ma niezły dark ale, Shepherd's Watch, a reszta albo standard albo jakieś "rewolucje." Najbardziej rewolucyjny właśnie będzie Great Heck, zwłaszcza że buteleczki też 330ml, mamy tam APA Citra-oceniana słabo i bezalkoholowa, mamy AIPA Shankar 5,9vol, oceniana średnio, czyli można, ale nie trzeba i jest Yakima IIPA 7,4vol, oceniana najlepiej. Na dzień dzisiejszy do Rzeszowa dotarł tylko Hobsons, wziąłem Heńka i Listonosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Bóg wie, że piwo ma być gęste, więc nie ma "pilsa za 3 złote", ale zesłał porter za 3zł Lidl w całej Polsce porter od Ambera pod marką Argus 8vol, 2,99zł za puszkę, konfekcjonowany w 4-pakach. Jadę z moimi porterami taśmą na kasie, przede mną chłopak, starszawy koło 60tki z "Tatrą" 4-pakiem. Zobaczył moje, się pyta czy to mocne? A ja mówię, że nie mocne, tylko porter. Ten cap za "Tatrę": "pani mi cofnie, ja zwrócę resztę" i poleciał po 4-pak. Na moje konto dobry uczynek, a i człowiek w sile wieku zdążył się zbawić ode złego. Poza tym chlubnym wyjątkiem, zainteresowanie nikłe, a gówniarzeria głównie "Tatrę", bo za 7zł 4-pak. Jeszcze długa droga przed nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Lepiej by się sprzedawał jako Amber Porter ludki się Argusem zrazili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 TESCO, Rzeszów, w alejce z dżemami jest jeździdełko, a w nim Faktoria Geronimo 3,99 bez Clubcard, z kartą, 2,99 (cena oficjalna była 7,99). Piwko bardzo fajne, smaczne-ocenię w wątku, i w dobrej cenie. Wczoraj było z 10 butelek, dziś ze 4 mogły zostać. Co prawda nie piwo, ale też smaczny napój Tonic Schweppes litra 1,89. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Bardziej cydrowa promocja - sok jabłkowy tłoczony, w workach w Auchan i Bi1(real) po 10zł za 5l (1,99zł za 1 litr) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Pasteryzowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Nie wiem, nie patrzyłem, taki: http://www.auchan.pl/promocje/gazetka_25_dni_1-7-10-2015_2/lista/ukryta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Argus Porter w lielu dziś widziałem po 2.22zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorro Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Byłem, szukalem i znalazłem tylko 5l za 14.99 chyba, z czego sok jest mętny i z dość sporym osadem na dnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) u mnie te soki były przy wejściu na halę. może wyszły. a bo po 15były w kartonie a po 10 były w samych workach, fakt mętne. ale to parę dni temu widziałem, gdzieś przed weekendem. aktualizacja: oferta aktualna, soki dostępne w hali oraz na zewnątrz z "auta"-bazarek na powietrzu. Przynajmniej w Wałbrzychu są;-) Edytowane 6 Października 2015 przez camilos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Promocja z Polomarketu - torba na piwa przy zakupie tyskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 szklanki krosno w dobrej cenie w Makro(tu akurat Szczawno-zdrój) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Torba fajna, tylko co ja z tym Tyskim zrobię??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 To 4 butelki z łatwo odchodzącą etykietą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundex Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Torba fajna, tylko co ja z tym Tyskim zrobię??? Oddaj sąsiadowi (poproś o zwrot pustych butelek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 szklanki krosno w dobrej cenie w Makro(tu akurat Szczawno-zdrój) Camilos rób jakieś proste te zdjęcia bo mi łeb się nie chce przechylać. A te szklanki to po ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Oddaj sąsiadowi (poproś o zwrot pustych butelek) Krzyś nie wygląda na św Mikołaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Zapominam za każdym razem a dodaje z telefonu to nie bardzo wiem jak je przekręcić, ale obiecuję poprawę. Szklanki : a'la ipa glass 14,75zł za 4 szt (gdym miał miejsce gdzie to trzymać to bym na zapas sobie kupił, ale teraz mam problem z upchnięciem kolejnych dwóch z PTP) zestaw 3wzory po 2szt 29,52zł edycja// No to jeszcze raz, tym razem nikt sobie szyi nie zwichnie Edytowane 26 Listopada 2015 przez camilos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 No cenki super chyba się przejadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 jeszcze były takie wynalazki: za jakieś 3-4zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Oddaj sąsiadowi (poproś o zwrot pustych butelek) Krzyś nie wygląda na św Mikołaja No fakt, broda mi nie rośnie... ale siwy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Słyszałem że na szpaki (siwych) koziołki lecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi