czesiek1102 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) Nie było tematu Edytowane 10 Stycznia 2012 przez czesiek1102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiek1102 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 (edytowane) nie było tematu Edytowane 10 Stycznia 2012 przez czesiek1102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Mam nadzieję, że nikt Wam nie da ani grosza. Moja rada: przejedź się do najbliższego marketu budowlanego, wybierz największy młotek i trzepnij się mocno w głowę. Może mózg Ci wróci na miejsce. Sojer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 To jest po prostu kpina. Moja rada jest taka nie pokazujcie się z tym na forach piwowarskich. Może jakiś onet, joemonster, gdzie ludzie nie wiedzą jak wygląda piwowarstwo domowe, bo ładując nam takie teksty tylko sprawiacie, że nóż się w kieszeni otwiera. Wstyd mi, że jesteście z PWr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretu Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Jaki fajny program . Prawie wszyscy chcą laptopa. Jak dla mnie kpina wasz projekt również. Cholera też bym chciał żeby mi za wszystko zapłacili. Rozumiem jakiś ciekawy temat magisterki i potrzebne pieniądze na jej realizację. Ale brać kasę na warzenie piwa i mówić że to wspomaganie nauki (ale wśród samych próśb o laptopa nie jest tak źle). Najgorsze że dla osoby nic nie wiedzącej o piwowarstwie pokazuje je jako coś drogiego. Potrzebujecie dofinansowanie żeby móc to robić i to nie małe bo 5tyś. Ja za jedną trzecią tej kwoty mam zestaw do warzenia z palnikiem i chłodnicą + prawie gotowy HERMS z nierdzewki + zestaw kegów na 100l. No chyba że w tej kwocie jest wycieczka do belgi i próbowanie piw ale wtedy trzeba było to opisać "Wycieczka do Belgi i degustacja piwa dla dwóch osób oraz kilka gadżetów do piwowarstwa" Cholera przydałby się nowy laptop studentem jeszcze jestem może się zgłoszę Edytowane 10 Stycznia 2012 przez kretu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Byście się chociaż przyłożyli do napisania czegoś sensownego. Tu ślepy i głuchy zauważy, że chodzi wam o znalezienie łosia, który da wam pieniądze na kupno sprzętu. Pomijam kwestie merytoryczne ogłoszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 eee, tam, jak są frajerzy, którzy dają kasę to trzeba golić frajerów Niestety, takie czasy, że uczy się młodzież żebractwa a nie pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 ja swoją inżynierkę piszę o piwie i nie dostałem na ten cel ani grosza z uczelni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Mój kolega w ramach pracy magisterskiej zbudował HERMS. Za prywatne pieniądze, sprzęt został na uczelni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Mój kolega w ramach pracy magisterskiej zbudował HERMS. Za prywatne pieniądze, sprzęt został na uczelni. Poza tematem: To może ten z podziemi UR z Krakowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Poza tematem: To może ten z podziemi UR z Krakowa ? Raczej nie, chodzi o SGGW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 No i są Panowie na JoeMonster.org tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 No i wygrali: http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,11059589,Wygrali_stypendium__Pieniadze_przeznacza_na_browar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jest takie powiedzenie, że co drugi ma szczęście. Dobrali się w parę i wygrali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Gratulacje ! A jednak piwowarstwo dobrze się sprzedaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 W TVNie była zapowiedź reportażu w wiadomościach dziś o 19:00. Oczywiście o w/w stypendium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czilajn Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 http://www.tvn24.pl/28377,1733838,0,1,male-piwo,fakty_wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi