bielok Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Cześć. 20 minut temu, elroy napisał: Poprawione. Dzięki za zgłoszenie. Działa jak trzeba, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łachim Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Z niejasnych przyczyn na telefonie ciągle mi wyskakuje pytanie o cookies i nie pogrubia mi nieprzeczytanych subforów. Poziom głebiej już jest ok. Czy przyczyna może być u mnie, czy coś z forum? Nic nie zmieniałem w ustawieniach u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Wczoraj wyszedł jakiś patch i chyba to będzie to co mówisz..Dam znać. Łachim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 2 godziny temu, Łachim napisał(a): Z niejasnych przyczyn na telefonie ciągle mi wyskakuje pytanie o cookies i nie pogrubia mi nieprzeczytanych subforów. Poziom głebiej już jest ok. Czy przyczyna może być u mnie, czy coś z forum? Nic nie zmieniałem w ustawieniach u siebie. Powinno pomóc, daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łachim Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Pomogło, działa jak trzeba. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi