sp5 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam serdecznie Zapytanie, nie chcę zawracać głowy, wiadomo jak jest przy wdrożeniach czy galeria jeszcze nie działa, czy też jest to problem z moim kontem [#107187] Nie posiadasz uprawnień do korzystania z tej funkcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, możesz użyć poniższego formularza. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam serdecznie Zapytanie, nie chcę zawracać głowy, wiadomo jak jest przy wdrożeniach czy galeria jeszcze nie działa, czy też jest to problem z moim kontem [#107187] Nie posiadasz uprawnień do korzystania z tej funkcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, możesz użyć poniższego formularza. Pozdrawiam Piotr Czytać i czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Tak, to jest troszkę bardziej skomplikowany proces (nie powiem - są problemy), stąd nie zabrałem się za niego jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archivi Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 a jak wygląda sprawa fotek umieszczonych na forum? one były pobierane z galerii i z nimi też jest problem? Przeglądam stare posty gdzie powinno być dużo fotek, a nic nie ma... i pytanko czy jest szansa że to wróci? Przykładowe posty: http://www.piwo.org/topic/3628-podlaczenie-chlodnicy-do-kranu/ http://www.piwo.org/topic/3228-wydajniejszy-rozlew-butelkowy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 I jak tam Tomku z galerią. Czy są jakieś szanse i kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Rozmawiałem dziś z Tomkiem i teraz jest zarobiony, ale do końca stycznia ma być wszystko zapięte. Ja i tak jestem pełen podziwu że migracja poszła w miarę sprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi