AgaL Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla medalistów Kuli, wystawiałeś tego wita w Żywcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulujemy laureatom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Gratulacje dla zwycięzców , brawo ! brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Wszystkim nagrodzonym serdecznie gratulujemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Gratulacje dla Laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Moje gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Gratulacje dla wszystkich uczestników a szczególne, jak zwykle składam zwycięzcom. Widać że zielonogórzanie mają szczęście w Świętym Mieście no i jakoś ostatnio po drodze im z Bractwem Piwnym Kuli - do zobaczenia w browarze Czenstochovia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Gratulacje dla laureatów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuli Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Gratulacje dla wszystkich laureatów Dziękuję za gratulacje i już nie mogę się doczekać spotkania w Częstochowie przy warzeniu:) @AgaL: Wysłałem go do Żywca, ale poległ w eliminacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Gratulacje dla wszystkich laureatów @AgaL: Wysłałem go do Żywca, ale poległ w eliminacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Gratulacje zwłaszcza dla Kuliego!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Kuli znowu wymiótł, a można wiedzieć które piwa przeszły eliminacje? i kiedy będą metryczki?... muszę wiedzieć co sknociłem na żywcu nawet eliminacji nie przeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwl Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dużo perypetii z paczką, ale się opłaciło Pozdro dla zwycięzcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Pierwsze metryczki docierają na maila. Dziękuję serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Do mnie dotarły. Wyniki dość zaskakujące, zwłaszcza jeśli chodzi o mojego Witbiera, który zajął w Żywcu III miejsce . No chyba, że butelka była wadliwa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Do mnie dotarły. Wyniki dość zaskakujące, zwłaszcza jeśli chodzi o mojego Witbiera, który zajął w Żywcu III miejsce . No chyba, że butelka była wadliwa.... Wyniki różne bywają czasem mniej czasem bardziej zaskakujące . To jest troszkę loteria, no i trzeba wstrzelić się w gust jury. Mój pils drugi z Wrocławia nie załapał się do pierwszej piątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 No nic ja też szczerze zdziwiony jestem brak piany i wysycenia, oraz za bardzo klarowny, ja w domu chyba innego wita piłem co do reszty to się trochę zgodzę brak słodkości no niestety... Ale kurde inne butelki się bardzo ładnie pienią(piana zostawała w warstwie 0,5 cm) i mają nasycenie eh no trudno za rok będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Mój nie przeszadł eliminacji, a w Żywcu był 8 na 47 piw to i tak nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Mój nie przeszedł eliminacji w Żywcu i Częstochowie- równa forma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Też dostałem metryczkę, wit niestety nazwijmy to delikatnie "odbiega od stylu" Czekam na pilsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Dotarły do mnie i ojca metryczki za pilsy. Dziękujemy serdecznie. Widać pils z Wrocławia stracił dużo na formie - tu 11 miejsce. Jeszcze raz wielkie podziękowania dla organizatorów, no i Rafała za opracowanie metryczek. Przepraszam za gafę oczywiście chodziło o Rafała Kowalczyka Edytowane 29 Czerwca 2012 przez andy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Na stronie Bractwa Piwnego pojawiła się relacja z warzenia zwycięskiego Witbiera wg receptury Krzyśka Kuli. Zapraszam do przeczytania i obejrzenia kilku zdjęć. Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez pioturek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Na stronie Bractwa Piwnego pojawiła się informacja o premierze Wita. Piwo już kończy dojrzewanie więc zapraszamy do odwiedzenia Browaru Czenstochovia. Uroczyste, symboliczne odszpuntowanie pierwszej beczki piwa - 1 września. Start o 19.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 A jakieś zdjęcia z tego warzenia to były ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi