JoJo Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam wszystkie piwoszki i piwoszy. Forum czytam już jakiś czas lecz dopiero teraz się zarejestrowałem. Zabieram się za swoja pierwszą warkę Trzymajcie kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam na forum. Powodzenia przy 1 warce. To będzie zacieranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoJo Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Pierwsza będzie z brewikta pewnie kilka następnych też, wszystko zależy od tego co mi będzie wychodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Cześć! Witaj na forum i życzę dużo satysfakcji z piwowarstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam ziomala i życzę powodzenia. Jakby co, wal śmiało, chętnie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoJo Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam witających a ziomka pytam czy w naszym grajdołku jest jakiś sklep z artykułami dla domowych piwowarów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Raczej nie znajdziesz, a czego potrzebujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Witaj. Zacznij zacierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoJo Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Raczej nie znajdziesz, a czego potrzebujesz? Na dziś nic, ale w przyszłości inne brewkity - ale z neta też się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Cześć! Co się tak na te puchy uparłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoJo Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Ja wiem czy się uparłem hym... początki, zobaczymy co wyjdzie czy mi się spodoba.. A z tymi brewkitami coś nie teges, mam nadzieję że będzie lepsze niż sklepowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 A z tymi brewkitami coś nie teges, mam nadzieję że będzie lepsze niż sklepowe. Jeżeli to pytanie to: brewkity to tylko półśrodek w zabawie, a zacieranie jest całkiem łatwe, ale wymaga odrobiny więcej poświęconego czasu Piwo BĘDZIE lepsze niż w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Witaj. To jest tak: jak nie piłeś wcześniej domowego piwa z zacieraniem to puszka będzie Ci smakować ... jak już zrobisz z zacieraniem ... to też będzie smakować ale już mniej Wtedy dopiero poczujesz różnice. Smacznego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 @ JoJo coraz więcej osób zaczyna od zacierania. Jak problem w sprzęcie- użyczę. Zerknij na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Pozdrawiam kolejnego "warchoła" Powodzenia, samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Witam wszystkie piwoszki i piwoszy. Forum czytam już jakiś czas lecz dopiero teraz się zarejestrowałem. Zabieram się za swoja pierwszą warkę Trzymajcie kciuki. Na początku - trzymam kciuki. Miło nas przywitałeś. ALE - głownie wg mnie to jesteśmy piwowarkami i piwowarami. No piwoszami to dopiero po dobrym warzeniu naszego piwa, to niestety trochę trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi