elroy Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 W weekend zrobiliśmy objazd okolic zaliczając kilka ośrodków. Najciekawszym wydaje się na ten moment wspomniany wcześniej Jodłowy Dwór. http://www.jodlowydw...om.pl/menu.html Oglądnęliśmy ośrodek i nie ma na tym etapie zastrzeżeń. Dzisiaj, najpóźniej jutro będę miał ofertę cenową. edit: W Jodłowym Dworze - możliwy termin to 27-29 kwiecień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Dzięki Tomek! Obiekt i okolica wyglądają bardzo fajnie. Można się będzie zintegrować na ringu bokserskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Cześć Popatrz Erloy, wybrałeś okolice Łysej Góry i już się niektórym naszym koleżanką to podoba Aga ile od Ciebie leci się na miotle na sabat czarownic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Cześć Popatrz Erloy, wybrałeś okolice Łysej Góry i już się niektórym naszym koleżanką to podoba Aga ile od Ciebie leci się na miotle na sabat czarownic ? A widzisz... Tomek wie jak dogodzić kobietom Zajmuje mi to zwykle ok. 5 minut. Bo ja jestem nowoczesna i się teleportuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Cześć Popatrz Erloy, wybrałeś okolice Łysej Góry i już się niektórym naszym koleżanką to podoba Oj, podoba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) 1:30 [media] [/media] Edytowane 27 Lutego 2012 przez mimazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 O! Fajnie! Zrobimy taką imprezę! Party czarownic i czarowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Coś cicho w tym temacie. Nie wiem czy rezerwować sobie jakiś termin, a czas ucieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 W zasadzie wszystko ustalone z wyjątkiem ceny W sobotę ostateczne informację (ew.w niedzielę rano w zależności o której stamtąd wrócę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 to ja, na wszelki wypadek, się zgłaszam (niezależnie od ceny i terminu) Wasyle (2+1/2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 No jak termin 27-29.04.2012 to my też wena + 1/2 weny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Skoro tak, to zgoda + małolata. Żona jak na razie odmawia uczestnictwa, córka się zapisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Skoro tak, to zgoda + małolata. Żona jak na razie odmawia uczestnictwa, córka się zapisuje. a córka warzy ? : P ja będę z ekipą od zeszłorocznej do nawet +3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ja poczekam na końcowe ustalenia dotyczące ceny i grafik uczelni mojej żony ale w tym roku nie ma bata żeby mnie nie było, aczkolwiek wolałbym z żoną i synem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 a córka warzy ? : P Zdjęcie było. Warzyła raz ze mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 A można by z cała rodzinką?Rozumiecie,żona ma prawko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Tak, oczywiście. Zlot ma charakter jak najbardziej rodzinny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Spotkanie podsumowujące w Jodłowym Dworze przełożone na niedzielę, więc wieczorem po 21:00 podam na forum szczegóły. Od poniedziałku zamieszczę formularz rejestracyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Nie będzie mnie od niedzieli cały tydzień, więc nie będę mógł wypełnić formularza. Ale proszę trzymać dla mnie i mojej ładniejszej połowy miejscówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Nie ma problemu, miejsca jest pod dostatkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Właśnie wróciłem, więc jak się tylko ogarnę to piszę co i jak. Oficjalne zaproszenie i rejestracja na głównej stronie od jutra. Przy okazji mały widoczek pstryknięty na szybko z Łysej Góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Jak wspomniałem ruszamy oficjalnie od jutra, ale najważniejsze szczegóły rzecz jasna dzisiaj. Nasz pobyt z punktu widzenia kosztowego (a działaliśmy jak mogliśmy uruchamiając nasz krakowski charakter ) wygląda następująco: Pobyt 27-29.04 - piątek (kolacja), sobota (śniadanie, obiad, kolacja), niedziela (śniadanie). W razie ładnej pogody mamy zarezerwowany oddzielną część plenerową na wieczorne posiadówki, jak brzydko - jedna cała sala tylko dla nas. Osoba dorosła - 197zł 200zł za cały pobyt. (różnica 3zł wynika z faktu pierwszej wyceny z obiadem niedzielnym, z którego finalnie zrezygnowaliśmy) Dzieci do lat 12 - 140zł za cały pobyt. (tutaj ośrodek ma jedną i jasną politykę i niestety nie ma zniżki dla całkiem małych maluchów) Mamy zaklepane do 130 miejsc noclegowych w pokojach od 2-5 osób i dwóch apartamentach oraz dwa duże miejsca parkingowe. Okolice jak i standard w ośrodku są bardzo przyjemne, dojazd szybki i mało kłopotliwy. Reszta już jutro na głównej stronie. Ps: info dla Admiro - gdybyście się wybierali (a mam nadzieję, że tak), to 1 sztuka brytana gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 "Pojazd" narazie grzecznie czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 "Pojazd" narazie grzecznie czeka Wiem, że tak wiosennie, ale nie zastanawiałaś się nad czerwoną? Podobno czerwone są szybsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Wiem, że tak wiosennie, ale nie zastanawiałaś się nad czerwoną? Podobno czerwone są szybsze tak, ale są bardziej awaryjne i mniej piwa się mieści w bagażniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi