Mibor Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Lawnowerman napisał: Sklep przenosił Dużo słodu to mieli co przenosić i im się zeszło? Ja swój worek już zamówiełem. Lawnowerman 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lawnowerman Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Słuchajcie - na hasło #zostanwdomu - 10% zniżki do odwołania. [dopiszcie przy zamówieniu] Zapraszam manowar, sasuke5055, Ryland i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Fizycznie zróbmy to tak, że wpłaccie 10% mniej niż f-ra proforma. Silnik sklepu nie pozwala na inną promocję na razie. Pracujemy nad tym sasuke5055 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arTii Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Dopiero teraz jak ja w tamtym tygodniu 2 worki wziąłem??? Muchor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryland Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Dopiero teraz jak ja w tamtym tygodniu 2 worki wziąłem???Mt, 20, 1-16. Jeszcze nie raz nie skorzystasz z okazji o włos kup więcej.Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arTii Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Taki mam plan Żeby teraz jeszcze ze 3 worki kupić, tylko zastanawiam się jaki Bo bardziej mnie interesuje kierunek Whisky - na piwo mam zapas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryland Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 19 godzin temu, arTii napisał: Taki mam plan Żeby teraz jeszcze ze 3 worki kupić, tylko zastanawiam się jaki Bo bardziej mnie interesuje kierunek Whisky - na piwo mam zapas... Jak whisky to tylko peated Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Nie kazde whisky szkockie jest robione na wedzonym slodzie, to tylko jakies 30% rynku, no trzeba to naprawde lubic.Pytanie czy dalej jest znizka na zakup slodow? Ewentualnie dla dostawcow jeczmienia dla slodowni cos jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawmir Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 W dniu 28.04.2020 o 10:54, Lawnowerman napisał: na hasło #zostanwdomu - 10% zniżki do odwołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Żukowski Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Dzisiaj pod drzwiami zastałem grzecznie czekający słód. Poza potrzebą płatności zwykłym przelewem samo zamówienie bezproblemowe. Ze zmianą drogą mailową zamówionego słodu na inny też nie było żadnego problemu. Chyba Malteurop na stałe zagości u mnie w asortymencie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Do mnie dzisiaj 4 takie worki dotarly jeden na probe pojdzie na rurki miedziane. A reszta na bierzace potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi0tR Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Do mnie dzisiaj 4 takie worki dotarly jeden na probe pojdzie na rurki miedziane. A reszta na bierzace potrzeby Daj znać to się sprawuje Wysłane z mojego JSN-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Od siebie mogę dodać ze przerobiłem około 50kg i jestem zadowolony wydajność okej, przełom trochę jakby większy ale generalnie okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojmalpur Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Słód bardzo dobry. Pojawiły się nowe pozycje w asortymencie .Zastanawiam się czy słód Mep©Munich Light to karmelowy ,czy Monachijski jasny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshko Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Monachijski Jasny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojmalpur Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Też tak myślałem,ale dlaczego pisze ,że dodawać 5-10 % tak jak karmelowego ? Mep©Cara Munich Light Słód o barwie od 9 EBC. Może stanowić do 10% (piwa ciemne) oraz do 5% (piwa jasne) zasypu. Dodatek do piw ciemnych i jasnych w stylu: oktoberfestbier, bock, porter, stout, red ale, brown ale, pale ale. Efekt: pełny, słodowy aromat i głęboki kolor gotowego piw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryland Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Apropo monachijskiego jasnego, dysponuje ktoś specyfikacją tego słodu? Bo o ile jakość słodów, a w szczególności ich stosunek jakość/cena są bardzo dobre, o tyle kontakt pozostawia wiele do życzenia. Poratuje ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Kochani ! Z dniem 30 czerwca br kończę współpracę z Malteurop Polska. Dziękuje wam za kilka wspaniałych lat. Był to dla mnie bardzo owocny i gorący okres. Życzę wam robienia wspaniałych piw i samych Kraftów Roku. Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Czy to znaczy, że http://malteurop.shop.pl/ przestaje działać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawmir Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Słuchajcie - na hasło #zostanwdomu - 10% zniżki do odwołania. [dopiszcie przy zamówieniu] ZapraszamTo pewnie zniżka też już nieaktualna Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Szkoda naprawdę szkoda bardzo milo mozna było się z tobą dogadać zawsze pomogłeś, a co ze sklepem? Czy będzie nadal możliwość zakupieni słodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 W dniu 21.06.2020 o 15:02, Slawmir napisał: To pewnie zniżka też już nieaktualna Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Na razie aktualne. 15 godzin temu, Juniorek napisał: Szkoda naprawdę szkoda bardzo milo mozna było się z tobą dogadać zawsze pomogłeś, a co ze sklepem? Czy będzie nadal możliwość zakupieni słodów? Sądzę, że ruszy od lipca. Przekazałem kolegom co mogłem ale trochę mało czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 W dniu 21.06.2020 o 13:29, Jarzyn_waleczny napisał: Czy to znaczy, że http://malteurop.shop.pl/ przestaje działać? Nie. U nas jest koniec roku finansowego w czerwcu a dodatkowo ja się rozstaje z firmą więc trochę się nałożyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy ĄĘ Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Dzięki za profesjonalne podejście do drobnych klientów i życzę powodzenia na nowej ścieżce zawodowej. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiwoLab Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 (edytowane) W dniu 23.06.2020 o 08:07, Lawnowerman napisał: Na razie aktualne. Sądzę, że ruszy od lipca. Przekazałem kolegom co mogłem ale trochę mało czasu. Dotarło i do mnie - 5 worków. Cena rewelacja, wyszło po 2,68 zł/kg z dostawą. Dziękuję @Lawnowerman. Teraz muszę tylko sprzęt odkurzyć. EDIT: Po korekcie vatu na 5% wychodzi 2,29 zł za kilogram ? Edytowane 3 Października 2020 przez PiwoLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi