Jacenty Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Tak jest.No i ten śnieg w Zakopanem! Przecież to jasne, że to Tomka sprawka! Pewnie za sprzedaż nart się zabrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Jeszcze chwila i Tomka oskarżą o wynik wyborów, plamy na słońcu i parę innych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Dodam, ze maja reklame na stronie glownej jeszcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Oficjalna informacja dotycząca HB Sklep w tej formie i pod tym adresem zostanie zawieszony w działalności, a w ciągu najbliższego kwartału nie spodziewam się słodów w ofercie. Działalność w tym temacie będzie dalej prowadzona, ale w innej formie i ofercie (raczej dla początkujących piwowarów) Głównym powodem mojej decyzji (ale nie jedynym) był powrót do poprzedniej firmy oraz fakt, że połowę tygodnia spędzam we Wrocławiu. Wszystkie zamówienie z statusem "w trakcie realizacji" zostaną sfinalizowane w sobotę. Z kilkoma mamy problem surowcowy, dlatego do paczki zostanie dołożony zwrot wpłaty (proszę zwrócić uwagę na zawartość paczki i nie wyrzucić) Wszystkim klientom dziękujemy serdecznie za prawie trzy letnią współpracę i jak zwykle udanych warek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Wszystkim klientom dziękujemy serdecznie za prawie trzy letnią współpracę i jak zwykle udanych warek ! Również dziękuję za współpracę mam nadzieję że forum pozostanie bo jak nie to Cię znajdę a tak na serio jeśli były by jakieś koszty forum to daj znać na pewno się dołożę bo wiedzy tutaj multum i jest bezcenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Wszystkim klientom dziękujemy serdecznie za prawie trzy letnią współpracę i jak zwykle udanych warek ! Również dziękuję za współpracę mam nadzieję że forum pozostanie bo jak nie to Cię znajdę a tak na serio jeśli były by jakieś koszty forum to daj znać na pewno się dołożę bo wiedzy tutaj multum i jest bezcenna Forum oczywiście zostanie dopóki choć jedna osoba będzie chciała warzyć piwo Dzięki naszym reklamodawcom serwis ma zapewnione wszystkie opłaty+backup na długi okres czasu. Nie ma powodów do jakichkolwiek obaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Jedyny plus, że we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sibart Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Gary też sprzedał na Allegro . Może kupił jakiś browar co będzie robił piwo 3,5% . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Gary też sprzedał na Allegro . Może kupił jakiś browar co będzie robił piwo 3,5% . Kupił owszem, ale garnek Severina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sibart Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Gary też sprzedał na Allegro . Może kupił jakiś browar co będzie robił piwo 3' date='5% .[/quote']Kupił owszem, ale garnek Severina Wrzuciłem w google severina, ale były same laski. Sorry , ale tak to jest z tymi początkującymi w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Forum zostaje, fajnie A III zlot będzie planowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Oczywiście! Wszystko zostaje po staremu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Głównym powodem mojej decyzji (ale nie jedynym) był powrót do poprzedniej firmy No nieee.... do TEJ firmy? Zaraz dam znać Agacie Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Głównym powodem mojej decyzji (ale nie jedynym) był powrót do poprzedniej firmy oraz fakt, że połowę tygodnia spędzam we Wrocławiu. Ekipa z Wrocławia się wzmacnia - kiedy transfer definitywny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Gary też sprzedał na Allegro . Może kupił jakiś browar co będzie robił piwo 3' date='5% .[/quote']Kupił owszem' date=' ale garnek Severina [/quote'] Wrzuciłem w google severina, ale były same laski. Sorry , ale tak to jest z tymi początkującymi w temacie. http://www.severin.com/pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Głównym powodem mojej decyzji (ale nie jedynym) był powrót do poprzedniej firmy No nieee.... do TEJ firmy? Zaraz dam znać Agacie No do TEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Oficjalna informacja dotycząca HB ... Wszystkim klientom dziękujemy serdecznie za prawie trzy letnią współpracę i jak zwykle udanych warek ! Również Tobie Tomku dziękujemy. Twoje zestawy sprawiły, że zacieranie stało się przyjemnością a każda warka z HB była udana. Jestem ciekawy nowej formy sklepu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablokrak Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Czyżby coś ruszyło w naszym fajowym homebrewing ? Widzę bogatą i fajną ofertę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Czyżby coś ruszyło w naszym fajowym homebrewing ? Widzę bogatą i fajną ofertę . A miało być tak skromnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie, są po prostu włączone wszystkie dotychczasowe produkty. Podczas próby realizacji pojawi się odpowiedni komunikat. Aczkolwiek data 2012 jest prawdziwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablokrak Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Więc pozostaje nadzieja , że fajny i bogaty w ofertę sklep w okolicy miejsca zamieszkania znowu zacznie swoją działalność ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Niestety muszę tajemniczo rzec: tak, zgadza się, owszem nie Poważnie. Homebrewing.pl wróci do działania, zapewne niebawem pojawią się stosowne informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablokrak Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 No to pozostaje czekać na info z nadzieją i życzyć powodzenia w reaktywacji sklepu , który zaraził mnie pasją warzenia . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Cześć Tomek, komu sprzedałeś sklep ;-)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Cześć Tomek, komu sprzedałeś sklep ;-)? Normalnie to bym powiedział, ale wypiłem właśnie pierwsze własne domowe wino i czuję się dziwnie Nie mogłem znaleźć "ŹI" na klawiaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi