anmar Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Tomeczku zdróweczka i uśmiechów od losu! gooorooncoopozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Angasc 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Angasc dużo zdrowia i 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Angasc 100 lat. Rzeczywiście coś strasznie ucichłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Angasc 100 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Dołaczam się do życzeń 100 Lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angasc Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 O rany! Ale życzeń! Naprawdę się nie spodziewaem. Wszystkim Wam bardzo, bardzo gorąco i serdecznie dziękuję. Kłaniam się w pas i piję Wasze Zdrowie. Tak, rzeczywiście nieco ucichłem, zawiesiłem warzenie. Po prostu był to kiepski rok i nadmiar obowiązków zawodowych zniechęcił mnie do takich działań. Ale mam nadzieję że przyszły rok będzie lepszy, czego i Wam wszystkim życzę. Zaczyna mnie nosić na warzenie. To naprawdę wciąga Obiecuję poprawę i gdy znów stanę przy garach, to nie omieszkam Was poinformować. Jeszcze raz dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Angasc wszystkiego najpiwniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 100 - lat Angasc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Najlepszego... piwa domowego !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Angasc wszystkiego najlepszego i szybkiego powrotu do piwowarzenia Zaległe życzenia dla jkocurka Sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angasc Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 (edytowane) Nie no, kolejni ludzie, którym się chciało. Jestem zaskoczony i zobowiązany. Dziękuję Wam wszystkim za życzenia i miłe słowa. Niech wrócą do Was ze zwielokronioną mocą. Wasze zdrówko . Edytowane 30 Grudnia 2009 przez angasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 (edytowane) Ale dzisiaj wysyp urodzin czterdziestolatków Domyślam się, że 1 stycznia 1970 to domyślne ustawienie systemu? Tak czy inaczej, 100 lat wszystkim defaultowcom :) Edytowane 1 Stycznia 2010 przez coder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Mnie tam nie ma. Widocznie nie zmieściłem sie w widełkach. No to wszystkim naj naj naj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Mnie tam nie ma. Widocznie nie zmieściłem sie w widełkach. Ciebie tam nie ma, bo podałeś w profilu datę urodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Browarzyciel, udanych warek, rozwoju w piwowarstwie i wszystkiego dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dzisiejszym Jubilatom wszystkiego najpiwniejszego :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Browarzycielu wszystkiego najlepszego i przetarcia szlaku innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Browarzyciel - 100 lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wszystkiego najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wielu udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Rafał wszystkiego najlepszego Samych sukcesów piwowarskich i szybkiego uruchomienia browaru Twoje zdrowie :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 i ja się przyłączam do życzeń, 100-lat ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Browarzyciel wszystkiego naj naj 100 Lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Cześć. A i ja się przyłącze do życzeń! Wszystkiego najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi