cieplyl Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Dori i Rubezahl, samych radosnych chwil! Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez cieplyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Dla Solenizantów dużo piwowarskiego szczęścia! Wszystkiego najlepszego solenizantom Jubilatom, koledzy, jubilatom. EDIT: a sprawdziłem, że może być i solenizantom. Także zwracam honor. Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dori, wszystkiego dobrego. No i warek tak udanych, żeby wszystkie konkursy wygrały. uff... trochę dziś zabiegany jestem, ale zdążyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Wszystkiego najlepszego dla mojego współjubilata Rubezahl Sto lat Dziękuję wszytstkim za życzenia i miłe słowa, od razu człowiekowi się lepiej na duszy robi . Mały jubileusz 4 dni temu miał też mój browarek, stuknęło mu 5latek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Wszystkiego najlepszego dla mojego współjubilata Rubezahl Sto lat :beer: Dziękuję wszytstkim za życzenia i miłe słowa, od razu człowiekowi się lepiej na duszy robi . Mały jubileusz 4 dni temu miał też mój browarek, stuknęło mu 5latek Browarkowi też winszujemy i z tej okazji powinny się ukazać wzorem anteksa jakieś piwne gadżety :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 To jest racja. Gadżety by się przydało zrobić na tako okoliczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Adanjan, życzę Ci wszystkiego, czego szukasz i o czym marzysz, wielu pięknych chwil, miesięcy i lat, oraz szczęścia przez cały czas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Adanjan 100 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Adanjan wszystkiego najlepszego Samych piwowarskich sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Adanjan, najlepszego,:) pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Sto lat!! Najlepszego piwa!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Bardzo dziekuję za pamięć i życzenia, szkoda, że nie mogłem być n a zlocie, trochę razem byśmy wypili dobrego domowego piwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Sto lat panie solenizant :) i znów najwyższego pudła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Adanjan spóźnione ale szczere. Najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Wszystkiego najlepszego dla solenizanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 adanjan: i ode mnie z delikatnym opóźnieniem: 100 lat dla szanownego jubilata: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 100 LAT dla fagota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Wszystkiego najlepszego dla mojego współjubilata Rubezahl Sto lat Dziękuję wszytstkim za życzenia i miłe słowa' date=' od razu człowiekowi się lepiej na duszy robi . Mały jubileusz 4 dni temu miał też mój browarek, stuknęło mu 5latek [/quote'] Browarkowi też winszujemy i z tej okazji powinny się ukazać wzorem anteksa jakieś piwne gadżety Zapomniałam od razu odpowiedzieć Myślałam o tym, ale niestety aby zrobić jakieś gadżety trzeba by mieć jakieś logo, które możnaby na nich umieścić, a ja nie mam głowy do wymyślania takich rzeczy... Chyba znów ogłoszę konkurs na logo podobnie jak na nazwę browaru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Absynt, rysmis, Vitos 100 Lat wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Jacer wszystkiego najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Cześć Jacer! sto lat, sto lat ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Jacer - 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Wszystkiego dobrego Panie Jacer :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Jacer wszystkiego najlepszego. Rozwoju Grupy Styrian i rzeczywistego rozszerzenia działalności o browarnictwo. A tymczasem sukcesów w konkursach piwowarskich.* Twoje zdrowie. :):) *we Wrocławiu nie wystawiam pilsa, więc masz szansę na 1. miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 blasterr, jacer, wszystkiego najlepszego , 100-lat, Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi