GaGacek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Dziękuje bardzo wszystkim za życzenia. Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Dziadek - wszystkiego najlepszego Twoje zdrówko :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuczek Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Dziadku wszystkiego naj, naj, naj..... . Samych udanych warek i innych domowych smakołyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Sto lat Dziadku !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 100 lat dla dziadka!!! Samych udanych warek no i... pociechy z wnuków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Serdeczne życzenia urodzinowe To chyba dzisiaj będzie urodzinowy pszeniczniak na stole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 cześć To i ja się przyłaczę! Wszystkiego najlepszego, zdrowia, zdrowia, i udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 tradycyjne sto lat dziadku ech niedługo chyba i ja będę dziadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Wszystkiego Najlepszego dla dziadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Wszyskiego najlepszego Dziadku , tylko udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Dziękuje wszystkim za życzenia. Proponuje... Pojdżmy wszyscy do piwnicy i przynieśmy piwko I wypijmy nasze zdrowie ponad wszystko.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 No dobra idę do piwnicy i wypiję Twoje zdrowie. 100 Lat ciężkich robót przy warzeniu. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 WG2 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Schloss, Pako1 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Wasze zdrowie chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Zero kwasów i samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 JKocurek spóźnione, ale szczere - wszystkiego najlepszego O rany! dopiero teraz trafiłem na ten wątek! Dziękuję wszystkim za życzenia. Wybaczcie, że tak późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 ... Wybaczcie, że tak późno. Postawisz piwo to może wybaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Kto dziś stawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 ... Wybaczcie' date=' że tak późno.[/quote']Postawisz piwo to może wybaczymy :) Co zrobić, postawię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Uważaj co mówisz, bo daleko nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Uważaj co mówisz, bo daleko nie mam A przyjedź (chociaż od Ciebie to chyba życzeń nie dostałem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 No ja mam bliżej, ale dzisiaj mam wiele zajęć więc Ci odpuszczę. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) Schloss, Pako1 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Wasze zdrowie chłopaki Zero kwasów i samych udanych warek Serdecznie dziękuję Wam za życzenia:lol: bo pozostałe posty to chyba nie mnie dotyczą chyba jakiś niedźwiedź obudził się ze snu pozdr edit przepraszam za zgryźliwość ale to pisał Smirnoff pozdr Edytowane 3 Marca 2009 przez pako1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 pako1 - ja dopiero teraz - 100 lat i spełnienia marzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 No ja mam bliżej, ale dzisiaj mam wiele zajęć więc Ci odpuszczę. JK To znaczy mam się bać, ze kiedyś będziesz miał więcej czasu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi