ciafu1 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ktoś wybiera się już jutro? Ja się zastanawiam, czy po pracy dam radę dotrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Grupa Kalisko-Ostrowsko-Wolsztyńska zamelduje się w godzinach popołudniowych celem rozpoznania terenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 W sobote o godz. 9.00 oczekuje meldunku z rozpoznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Jak nie polegniemy to możesz liczyć na meldunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Czas ruszać w drogę, do zobaczenia przy kufelku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) Meldunki z placu boju "zimno i pada i zimno i pada w tym miejscu w środku Europy" stoiska przygotowują sie na 2gi dzien imprez, ale ludzi jeszcz niewidac. Edytowane 12 Maja 2012 przez leszcz007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Pogoda znacznie lepsza, więcej też odwiedzających..... pozdrowienia dla tych co mi buchnęli otwartego lambica z lodówki..... Wysłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Smaczny dry stout Josefika i belgian blond od Szałów No i przede wszystkim przysmaki browaru Wiklina oraz kolegi Mcpol1 - jak ty to zrobiłeś, że piwo w smaku wędzone nie miało słodu wędzonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Pogoda znacznie lepsza, więcej też odwiedzających..... pozdrowienia dla tych co mi buchnęli otwartego lambica z lodówki..... Wysłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk Zapewne myśleli że to zepsute piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somek Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Mi też parę butelek z lodówki zwinęli Dobrze, że wcześniej większość wyjąłem. A to wszystko chyba przez to, że lodówka z piwami stała na samym środku - wewnątrz ładnie podświetlone piwka domowe - ludzie w czasie największego najazdu na piwnice po prostu sobie wyciągali z lodówki, bo przecież przyszli na degustację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waroms Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 A jak konkurs? Gdzieś można znaleźć wyniki? Pierwszy raz w życiu wysłałem jedno piwo i zżera mnie ciekawość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Smaczny dry stout Josefika i belgian blond od Szałów No i przede wszystkim przysmaki browaru Wiklina oraz kolegi Mcpol1 - jak ty to zrobiłeś, że piwo w smaku wędzone nie miało słodu wędzonego? Tego najstarsi górale nie wiedzą Pozdrowienia dla wszystkich uczestników spotkania, tych których piwka próbowałem i tych co próbowali moje... Było pozytywnie, wiele ciekawych smaków... no i w końcu można było się spotkać w realu. A smaki malinowego, świerkowego, 6 zbóż i AIPy w 2 odsłonach, belgiana, stoutów .... poezja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Mi też parę butelek z lodówki zwinęli Dobrze, że wcześniej większość wyjąłem. A to wszystko chyba przez to, że lodówka z piwami stała na samym środku - wewnątrz ładnie podświetlone piwka domowe - ludzie w czasie największego najazdu na piwnice po prostu sobie wyciągali z lodówki, bo przecież przyszli na degustację Dokładnie... samoobsługa była... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Konkurs sie odbył? Steki Piwowarów Domowych i nikt pary nie puszcza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 No i pięknie było i jak zwykle za krótko Dzięki za spotkanie i fajne piwa A ekipie krakowskiej (rosek, leona) za karkonoskie niedzielne przygody. Co do konkursu, to chyba jeszcze nie ma oficjalnych informacji, więc ciut zasłyszanych informacji z pod sceny (niestety znalazłem się tam przypadkiem i piszę z pamięci - zatem więc szczątkowo) Na pewno pierwsze miejsce w Pilsie dla Łukasza Chrząszcza (vettis), Agnieszka Łopata na podium w Weizenbocku, Upss też na podium. Jest jeszcze jeden znany piwowar z Grandem, ale jak źle usłyszałem i napiszę, to zawisnę na latarni . Czekajmy na oficjalne info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 .. te zdjęcia to z jednej imprezy ? , w tym samym klimacie? ..jedni w krótkich majtkach biegają, a drudzy poubierani w polary i sztormiaki .. ....w środku maja !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Bo najpierw w lochach, a później na wieży ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Bo najpierw w lochach, a później na wieży ;) W maju w lochach powinno być chłodniej niż na wieży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Zdjęcia w kurtkach to już prywatne piwowarskie zwiedzanie okolic w niedzielę- stąd ta różnica garderoby Nie ma nic wspólnego z festiwalem. Tak po prostu dorzuciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Konkurs sie odbył? Steki Piwowarów Domowych i nikt pary nie puszcza? tylko bez obrażania, ja wiem że moja waga nie jest idealna ale żeby aż tak...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Ja też dziękuję za imprezę i tą piwowarską i tą górską. Momentami było ciężko ale nie żałuję I z mojej strony wielkie brawa dla organizatorów. Świetna impreza Edytowane 14 Maja 2012 przez rosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leona Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Rosek żyjesz! Jak sie cieszę Piwnym turystom dzięki za wspinaczkę a wszystkim pozostałym za wspólne piwkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ja również dziękuję za spotkanie, smaczne piwo i kuluarowe rozmowy. Do zobaczenia za rok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Warsztaty fajne choć bez raczenia się moim English Pale Ale i primatorem z dołu otwartym od rana to chyba człowiek by nie wytrzymał, a z degustacji najlepsze były Urbock, Saison, Witbier, kilka Bitterów i Pilsów oraz świerkowe jako najoryginalniejsze. Błąd z tą lodówką że na środku stała w przyszłym roku się ją gdzieś schowa wiadomo co roku człowiek się uczy. No to teraz czekam na Żywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somek Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 No dobra, są wyniki na sąsiednim forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi