Kaniutek Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Przecież przykładasz plus do odpowiednich pinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 W dniu 4.02.2019 o 21:16, Slawmir napisał: czujnik temperatury jest osadzony w dnie garnka. możesz podesłać fotę jak to zrobiłeś? kombinuję właśnie jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 W dniu 4.02.2019 o 21:16, Slawmir napisał: czujnik temperatury jest osadzony w dnie garnka. możesz podesłać fotę jak to zrobiłeś? kombinuję właśnie jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawmir Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spokens Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Chciałbym korzystać z kociołka do wysladzania. Czy ten kranik,który jest zamontowany fabrycznie w zupełności wystarczy,żeby podpiąć wężyk silikonowy czy lepiej wymienić go? Jeśli wymienić to na jaki najlepiej?Da się gdzieś kupić gotowy. Zależy mi na tym by bez żadnych problemów go wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 W Leroy Merlin 3/8 calaWysłane z mojego BLA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spokens Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 A coś takiego https://s.click.aliexpress.com/e/nKidpMy https://s.click.aliexpress.com/e/WjolLfE Czy w Leroy kupię w niższej cenie gotowca,którego wystarczy zamienić z tym plastikowym, oryginalnie zamontowanym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Withereggie Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 W Leroyu nie ma nierdzewki/kwasówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spokens Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Czy te z AliExpress sa ok?ewentualnie czy moglibyście wkleić z jakiegokolwiek polskiego sklepu link do kranika lub części,z których należy go skonstruowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchor Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 A może coś takiego:US $15.45 8%OFF | NEW 1/2" Stainless Steel Weldless Compact Ball Valve Barb-Homebrew Beer Kettle Pothttps://s.click.aliexpress.com/e/EWVoP7EJa właśnie kupiłem garnek Weck 14A do pasteryzacji, muszę zmienić w nim kontroler temperatury (bo ten bimetalowy ma dokładność kilka stopni, zbyt słabą do warzenia) i zamontować kranik. No i nie wiem, czy kupić w Polsce (gdzie?) czy zamówić np. ten powyższy i odczekać te kilka tygodni.Dlatego chętnie dowiem się, gdzie szukać takiego kranika? Wysłane z mojego LEX820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spokens Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Ja kupiłem taki jak z linka,zobaczę jak będzie z montażem jak przyjdzie. Dokupiłem jeszcze pompkę i mogę sobie wysładzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 czy ktoś tutaj modyfikował rezystor w garnku z Lidla i może mi podać wartość rezystora który podłącza się zamiast tego oryginalnego termistora? Chodzi o to żeby termometr pokazywał cały czas jedną wartość. Gdzieś była informacja o takiej modyfikacji gdzie temperatura po wlutowaniu wynosiła 41-42 stopnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi