Floki Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 możesz użyć niesłodowanego owsa, który jest w ofercie. Przy okazji podziękowania dla sklepu za ekspresową realizacje zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Ja też polecam owies. Łuska być może będzie po 22 września, ale nie mogę obiecać na 100% Dziękuję wszystkim za opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Panie Piotrze jak ja się cieszę że ukazały się u Pana drożdże Mangrove Jack. Fajnie że powiększa Pan asortyment. Coś mi się wydaje że sklep alepiwo będzie moim ulubionym Pozostaje mi zrobić niebawem zakupy u Pana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1000 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Witam. Zamówienie odebrałem dzisiaj w sklepiku na oś. Teatralnym. Dziękuję za gratisowy słód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Wybieram się do Krakowa 17-18 października Osoby zainteresowane bezpłatną dostawą zamówienia do w "Sklepiku z Piwem" na os. Teatralnym 28 proszę o złożenie zamówień do czwartku(16-października ) do godz. 18. Zamówienia będą do odbioru 18 października już około południa Przypominam, że nie ma możliwości płacenia za zamówienia na miejscu w sklepie, jedyna możliwość to przedpłata na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 kiedy można się spodziewać słodu żytniego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Też byłbym zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Pałka Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Panie Piotrze czy Nelson Sauvin pojawi się w najbliższym czasie? Wydaje mi się że na antypodach już dawno po chmielakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Może być problem z żytnim przed wyjazdem Co do chmieli to w październiku powinno już pokazać się coś świeżego z antypodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Wybieram się do Krakowa 15-16 listopada Osoby zainteresowane bezpłatną dostawą zamówienia do w "Sklepiku z Piwem" na os. Teatralnym 28 proszę o złożenie zamówień do czwartku(13-listopada ) do godz. 18. Zamówienia będą do odbioru 15 listopada już około południa Przypominam, że nie ma możliwości płacenia za zamówienia na miejscu w sklepie, jedyna możliwość to przedpłata na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablokrak Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Spodziewacie się w najbliższym czasie dostawy Fermentum Mobile ? Interesują mnie FM41 Gwoździe i banany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Heh,mnie też . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlsten Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Mnie z kolei, granulaty polskich chmieli z tegorocznego zbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Nowa dostawa z Fermentum Mobile jest obiecana na 10 grudnia, w nie znajdą się między innymi FM41. Co do granulatów rodzimych odmian chmielu z tegorocznego zbioru to dam odpowiedź w przyszłym tygodniu (jak już będę coś wiedział) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zohan Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 A czy w plotce, że w ofercie sklepu ma pojawić się StarSan jest ziarnko prawdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Jest jest, już go miałem w rękach Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Tak StarSan już jest fizycznie na magazynie, czeka tylko na wycenę i wprowadzenie na sklep. Obiecuję że do końca tygodnia pojawi się w ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beu Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jakiś update w sprawie Fermentum Mobile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jakiś update w sprawie Fermentum Mobile? wystarczy zajrzeć na stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Fermentum Mobile zaproponowało akcję promocyjną na dwa szczepy drożdży dolnej fermentacji FM30 i FM31 . Cena za fiolkę to ..... 20,99zł Oferta ważna do końca stycznia lub do wyczerpania zapasów. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alert Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Czy w najbliższym czasie będzie dostępny słód karmelowy żytni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Mamy zamiar poszerzyć ofertę słodów (uwzględnię również żytni karmelowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_r_e_k Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jak wygląda sytuacja ze StarSan'em? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josh.kowalski Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Czy w najbliższym czasie będzie możliwość odbioru osobistego w krakowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Wybieram się do Krakowa 24-stycznia Osoby zainteresowane bezpłatną dostawą zamówienia do w "Sklepiku z Piwem" na os. Teatralnym 28 proszę o złożenie zamówień do czwartku(22-stycznia ) do godz. 18. Zamówienia będą do odbioru 24-stycznia już około południa. Przypominam, że nie ma możliwości płacenia za zamówienia na miejscu w sklepie, jedyna możliwość to przedpłata na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi