HoppyFlowers Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Iunga prawdopodobnie będzie dostępna z początkiem grudnia, wtedy też powinny być dostępne inne polskie chmiele z tegorocznego zbioru. Jakies przecieki jakie to beda odmiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Jakies przecieki jakie to beda odmiany? Lomik prawdopodobnie . Edytowane 27 Listopada 2015 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ja za to jestem bardzo zadowolony, postanowiłem w weekend że "domówie" sobie drożdże do zamówienia, bez żadnego problemu dzwonienia pisania we wtorek paczka była u mnie. Alepiwo na probsie jak to teraz małolaty mówią Super że Iunga wraca do oferty. Jarzyn to z Ciebie to już taka stara dupa jest heheheheeh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 A ja się zapytam też odnośnie chmielu Czy w ofercie będzie szyszka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek80 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Pochwała dla sklepu. Robiąc zakupy zapomniałem dokupić drożdże. Rano - godz. 0630 piszę maila o dodanie drożdży. W pracy netu nie mam, więc pocztę sprawdzam po powrocie do domu. Wiadomości dwie /nie licząc spamu/: jedna - że nie ma problemu, wystarczy dopłacić, druga - że paczka już wysłana. Pytanie - czy z drożdżami? Paczkę odebrałem, drożdże są. Wysłane, mimo że nie zapłaciłem.Zaległość oczywiście uregulowałem. Mega plusy za podejście do klienta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Niestety Lomika nie będzie polskie chmiele z tegorocznego zbioru będę prawdopodobnie po weekendzie (po 6 grudnia). Szyszki niestety nie będziemy wprowadzać do oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Wybieram się do Krakowa 12-13 grudnia Osoby zainteresowane bezpłatną dostawą zamówienia do sklepu "Huta Piwa" na os.Szkolnym 35 proszę o złożenie zamówień do czwartku(10 grudnia) do godz. 18. Zamówienia będą do odbioru 12 grudnia już około południa. Przypominam, że nie ma możliwości płacenia za zamówienia na miejscu w sklepie, jedyna możliwość to przedpłata na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Dziękuje za mikołajkowy prezent! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrahim Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) To juz moje 4 zamowienie w AlePiwo i zawsze wszystko OK Chcial bym takze podziekowac za swiateczny prezent i rowniez zyczyc zalodze Alepiwo Wesolych Swiat Edytowane 12 Grudnia 2015 przez ibrahim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erikos Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Także przyłączam się do życzeń i dziękuję za prezent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kds Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku dziękuję za prezent, będzie idealnie pasował do zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beu Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Również dzięki za prezent. Przy okazji, kiedy będzie można spodziewać się chmieli NZ ze zbioru 2015? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Pochwalcie się prezentami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Wesołych Świąt całej ekipie sklepu życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Dziękujemy za życzenia i miłe słowa. W imieniu swoim i reszty załogi Alepiwo życzyę wszystkim koleżankom i kolegom piwowarom Wesołych Świąt i samych udanych warek w nadchodzącym 2016 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ja również dziękuję za prezent:) Kapselki pasują idealnie do "Świątecznego" Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Czy Starsan HB wróci do oferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Starsan będzie z powrotem w ofercie pod koniec stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekkk Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Kiedy dostawa do Krakowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Witam, do Krakowa wybieram się 30-31 stycznia. Bliżej wyjazdu jeszcze dam info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Kiedy w ofercie będą chmiele us 2015 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Chmiele amerykańskie powinny się pojawić na przełomie stycznia/lutego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCzachor Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) komentarz do usunięcia Edytowane 20 Stycznia 2016 przez PCzachor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Wybieram się do Krakowa 30 stycznia Osoby zainteresowane bezpłatną dostawą zamówienia do sklepu "Huta Piwa" na os.Szkolnym 35 proszę o złożenie zamówień do czwartku(28 stycznia) do godz. 18. Zamówienia będą do odbioru 30 stycznia już około południa. Przypominam, że nie ma możliwości płacenia za zamówienia na miejscu w sklepie, jedyna możliwość to przedpłata na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-julian- Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Cos wiadomo o nowych chmielach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi