Jacenty Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) Mam swoje ulubione podkłady muzyczne, które zawsze, bez wyjątku, włączam podczas warzenia. Przede wszystkim jest to ABBA. W nocy dla odmiany leci... Chopin, albo Edith Piaf. Warzenie zaczynam od włączenia tej muzy właśnie. Macie takie zwyczaje? Edytowane 25 Maja 2012 przez Jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 W oddziale działkowym Trójka leci zawsze - może nie lista utworów jako taka, ale myślę, że w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Nic. Ja heretyk jestem. Radia nawet nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) Serio? A TV? Z TV nie raz chciałem zrezygnować, ale bez radia życia sobie nie wyobrażam, zwłaszcza bez Trójki Edytowane 25 Maja 2012 przez Jacenty Swiaderny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 No to widzę, że dużo osób w trójce pokłada swój słuch. Ja jeżeli nie mam ochoty na coś mocniejszego (Schizma, Hatebreed, SIck of it all, Slayer lub Heaven shall burn) to też się zasłuchuję. Wyłączam tylko gdy pani, która "r" nie potrafi wymówić-nie da się jej słuchać poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 @Undeath mam z tą babką to samo - to jakiś dramat jest. Nie cierpię jej po prostu. Pewnie ma "plecy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 No Tv mam. Psuje się i gdyby nie żona to nowego bym nie kupił. Radia słucham w samochodzie, o ile Wierka nie chce słuchać dziecięcej muzyki (a coraz częściej chce). Zasłuchuję się jak w czasach młodości radiem PIK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Ja też z reguły słucham Trójki przy warzeniu. I oczywiście piątkowej Listy Przebojów. Chociaż to już nie to co kiedyś... (Tak wiem... to ja się zestarzałem a nie lista). A jak mi się trochę przedłuży to super się też słucha "Strefy rokendrola wolnej od angola" - polecam. Piątki po północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Najlepsze są warzenia przy liście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Serio? A TV? Z TV nie raz chciałem zrezygnować, ale bez radia życia sobie nie wyobrażam, zwłaszcza bez Trójki Mnie 'zmusiły' studia do rezygnacji z TV. Nie ma telewizora - nie ma telewizji Człowiek szczęśliwszy A bez radia to jakoś tak pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Trójka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 TVN24 Sent from my X10i using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 ja to z racji że radia w piwnicy nie mam ale za to sięga mi tu wifi to zapodaje jakieś rockowe radyjko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Trójka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi