lebele Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jak w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 he, he - wiem że to ma dla wielu wartość kolekcjonerską ale nie trafiłeś raczej na podatny grunt. Mnie bardzo ten post rozbawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Wyrzuć je... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 A wiesz, że handel przeterminowaną spożywką jest wykroczeniem? W sumie mogę kupić. Wypiję, otruję się i zapłacisz mi odszkodowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabe Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 A handel alkoholem bez zezwolenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebele Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 (edytowane) A wiesz, że handel przeterminowaną spożywką jest wykroczeniem? W sumie mogę kupić. Wypiję, otruję się i zapłacisz mi odszkodowanie. ok jak chcesz to 10000zł za piwko i z miejsca płacę Ci odszkodowanie 9k ) A poważnie to już jest historia, bardzo możliwe, że ktoś chce przypomnieć sobie lata młodości, postawić Gronia na półce i podziwiać hehe cena na puszce 2,65 muaaa dużo się nie zmieniło (TO JEST OBIEKT KOLEKCJONERSKI NIE NADAJĄCY SIĘ DO SPOŻYCIA!) Edytowane 6 Czerwca 2012 przez lebele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Wrzuć to na BB tam jest dużo kolekcjonerów, tutaj raczej piwowarzy. Jakbyś sprzedawał 12letniego lambika, to może bym się skusił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebele Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Wrzuć to na BB tam jest dużo kolekcjonerów, tutaj raczej piwowarzy. Jakbyś sprzedawał 12letniego lambika, to może bym się skusił BB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 www.browar.biz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebele Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 www.browar.biz Już poszło wcześniej thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 To gronia już nie robią? Wyróżniał się czymś od innych tyskaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebele Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 To gronia już nie robią? Wyróżniał się czymś od innych tyskaczy? Tego nie wiem niestety ja jestem tylko posiadaczem takowej puszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 12 lat temu tuskie jeszcze było dobre czy już nie? Za młody jestem żeby wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Z tego co ja pamiętam to ludzie mało wtedy tyskacza pili bo było EB, a po za tym tyskie jak i inne piwo z czasem zmienia smak na gorszy. Pamiętam jak za liceum żłopałem warkę czerwoną i była smaczna(wtedy), po roku musiałem się przerzucić na inne piwo bo coś zmienili i była nie pijalna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Nie było dobre. W sumie to było takie nieco lepsze od Mazowieckiego z Okuniewa, potem długo, długo nic, Specjal z Braniewa i reszta pierwszej ligi, Królewskie, Heveliusz, Piast i tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tysiak Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 i po karierze handlowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Kolego tysiak - zwracaj uwagę na daty postów. Odgrzewasz spamowy wątek z czerwca. To nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi