WojtekW Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam wszystkich fanów piwa. Oprócz smakowania, ostatnio zająłem się browarnictwem amatorskim. Jestem po 4 warkach: 2 z brewkitu i 2 z zacieraniem Pale Ale. Jako początkujący piwowar będę uważnie śledził wszelkie informacje na forum. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Cześć! Zadowolenia z nowego (niesamowicie wciągającego) zajęcia. Uzupełnij profil - będzie wiadomo gdzie Dobra Narodowego przybyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekW Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Uzupełniłem i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam kolejnego piwowara na podkarpaciu, powodzenia w warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam na forum. Fajnie, że piwowarów z ściany wschodniej zaczyna przybywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witaj na forum i sukcesów w piwowarstwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam kolegę z Podkarpacia ! Tu poznasz tajniki piwowarskiej magi, a i wymienić się doświadczeniem można - jak i swoimi wyrobami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędruś Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam ! Piwowarzy podkarpaccy łaczcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi