WojtekW Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Witam wszystkich fanów piwa. Oprócz smakowania, ostatnio zająłem się browarnictwem amatorskim. Jestem po 4 warkach: 2 z brewkitu i 2 z zacieraniem Pale Ale. Jako początkujący piwowar będę uważnie śledził wszelkie informacje na forum. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiaderny Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Cześć! Zadowolenia z nowego (niesamowicie wciągającego) zajęcia. Uzupełnij profil - będzie wiadomo gdzie Dobra Narodowego przybyło Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekW Posted July 8, 2012 Author Share Posted July 8, 2012 Uzupełniłem i pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiHuRa Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Witam kolejnego piwowara na podkarpaciu, powodzenia w warzeniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwed Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Witam na forum. Fajnie, że piwowarów z ściany wschodniej zaczyna przybywać Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Witaj na forum i sukcesów w piwowarstwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lusterko87 Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Witam kolegę z Podkarpacia ! Tu poznasz tajniki piwowarskiej magi, a i wymienić się doświadczeniem można - jak i swoimi wyrobami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędruś Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Witam ! Piwowarzy podkarpaccy łaczcie się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts