wena Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Marekch2 - dopisany 2 osoby. Mateos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Jak ktoś mnie zabierze i dostanę urlop(tu mogą być problemy) to z chęcią się zjawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Raczej pojadę komunikacją miejską... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Gabi , a Ty masz kierowcę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Gabi , a Ty masz kierowcę? Właśnie negocjuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Znajdzie miejsce dla mnie i moich specyfików? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Znajdzie miejsce dla mnie i moich specyfików? Później uzgodnimy szczegóły na pw . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Cześć Okazuje się, że ten termin mam wolny. Chętnie się z Wami spotkam proszę dopisać mnie do listy. Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez Szwed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Szczerze mówiąc to jak by ktoś mógł wspomóc transportem to bym się wybrał. Mam dużą imprezę z czwartku na piątek więc nie dam rady prowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Pytanie do organizatora: na którą planowane jest potkanie? Pytanie do uczestników: czy wybiera się ktoś z okolic Cieszyna i dysponuje wolnym miejscem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Myślę,że godz. 16 - 17 będzie dogodna dla wszystkich. Zakończenie ok 22,oo Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Na 99% będę , miałem problem z pracą. Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekch2 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Myślę,że godz. 16 - 17 będzie dogodna dla wszystkich. Zakończenie ok 22,oo to ok, ten termin zbiega się ze śląskim oktoberfestem, czy w związku z tym przewidujesz jakieś atrakcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Myślę,że godz. 16 - 17 będzie dogodna dla wszystkich. Zakończenie ok 22,oo to ok, ten termin zbiega się ze śląskim oktoberfestem, czy w związku z tym przewidujesz jakieś atrakcje? Oczywiście- kto mi podpadnie dostanie do wypicia puszkę piwa tyskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Oczywiście- kto mi podpadnie dostanie do wypicia puszkę piwa tyskiego. Aż taki okrutny chyba nie będziesz? Pablo,najlepiej by pasowało, aby był busik jadący z Cieszyna przez Zebrzydowice,Ruptawę i Bzie .Wtedy Ty,Gabi Misiuzeb i ja mielibyśmy spokój z dbaniem o promile. Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Dla osób , którze zamówiły koszulki ŚO mam dobrą informację. Koszulki będą na spotkanie gotowe do odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Pierona,a jo żech se zapomnioł i byda goły chodził.!Do sie jeszcze co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 No mamy dwóch nowych na forum z Chorzowa, to mam nadzieję, że się zgłoszą na nasze spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozd Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Wydaje mi się że stawiennictwo jest obowiązkowe, dla tak "zielonego" browarnika jak ja. Mam milion pytań, na które jestem pewien znacie odpowiedź Niestety póki co nie mogę się jeszcze pochwalić własnym trunkiem, ale to tylko kwestia czasu kiedy moje piwo podbije świat... Jeżeli to nie będzie problem to wpadne z moją żonką jako Gwardią Przyboczną Bardzo proszę o informację odnośnie przelewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 poszło na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Wydaje mi się że stawiennictwo jest obowiązkowe, dla tak "zielonego" browarnika jak ja. Mam milion pytań, na które jestem pewien znacie odpowiedź Dobre podejście. Zawsze twierdziłem że 10min. rozmowy jest więcej warte niż miesiąc czytania i pisania na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanoff Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Proszę o dopisanie do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 I to męska decyzja ziomal Jak byś nie jechoł, to bi mi te pieronckie najduchy z Königshütte na łeb nasrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Proszę o dopisanie do listy Piszesz i masz. Reszta na PW Oj JEJSKI, oj,oj chyba Tobie przypadnie wypić to tyskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Za tydzień to będziemy w trakcie. Czy ktoś będzie też miał piwo w kegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi