sp5 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witam serdecznie często są zapytania gdzie można kupić jakieś inny gatunek piwa oprócz typowo dostępnych w każdym sklepie. Padają najczęściej nazwy delikatesów Alma, Piotr i Paweł itp. Nie chcę żeby zabrzmiało to jako reklama ale w Warszawie na Bielanach jest sklepik gdzie można kupić mniej lub też nawet dużo mniej popularne wyroby takie jak np .piwa z browaru Pinta, Amber i wiele innych . Jak jest możliwość i Admin się zgodzi mogę zrobić zdjęcie tego co mają na półce i tutaj zamieścić. Pozdrawiam Piotr Nie wiem czy mam podawać adres tego sklepu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Pewnie, że można podawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 w warszawie jest jeszcze na powsińskiej taki mały sklepik jadąc od centrum po prawo zaraz za KFC (przy zejściu z kładki) rewelacji nie ma ale więcej jak w innych,też jest Pinta na Puławskiej na przeciwko Dolnej w pawilonach ,chyba pierwszy od Statoil'a i w zielonce na Wyszyńskiego 62A świat piwa albo piw:) jak nie ma korków w 20 min z mokotowa się jedzie ,a niestety nie znam miejsca gdzie bliżej gdzie mają wiosłującego Jacka z alebrowaru ( moje ulubione piwo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp5 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam jutro może zrobię zdjęcie tego co mają a sklepik się mieści na Rudnickiego w Warszawie, zaraz za Megasamem . Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mason Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jana Pawła II 43A - Piwonia. Dużo polskich, Pinty, AleBrowar itp. Mają mieć angielskie/amerykańskie specjały z dompiwa.com Koszykowa 53 - Wine of Dreams. Chyba największy wybór egzotyków w Polsce, ale i ceny adekwatne do poziomu egzotyczności. 20-30 za jedno piwo to tam norma, ale zdarzają się droższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 A ja czasem kupuję dobre piwko w sklepie stacjonarno - internetowym http://piworegionalne.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 To ten sam sklep co na Romualda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar-pow Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Pinta oraz inne browary regionalne są dostępne także w małym 24h sklepie na warszawskim Bemowie...ul. Rosy Bailly 1B "Alkohole 24H". Polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 (edytowane) Piwonia - Al. KEN 50 lokal U6 (metro Natolin) - świetne wyposażony, w soboty degustacje, dodatkowo działa tu piwny depozyt Stacja piwa - Warszawa, Al. KEN 53 lok. U6 (metro Imielin) - tu piwo można kupować w pet-ach prosto z nalewaka (10 nalewaków) i oczywiście w butelkach Edytowane 11 Września 2013 przez cml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Przy rondzie Waszyngtona, vis a vis wejścia do parku Skaryszewskiego jest sklep monopolowo-spożywczy. Mają bardzo fajną ofertę piw regionalnych i rzemieślniczych. Jest Pinta, Alebrowar, Browar na Jurze, Kormoran i inne. Dobra obsługa. Dodatkowo, na Targówku, w sklepie Kanwa, przy przystanku "Witebska" dostać można piwa Pinty. Chwilowo widziałem tylko Atak Chmielu i Żytorillo, ale ponoć piwa Pinty są w stałej ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiking Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 W obrębie centrum (Al. Jana Pawła II 61, róg Anielewicza) jest nowootwarty sklep "PIWOmaniaK" sprzedający tylko piwa (głównie produkcje rzemieślnicze)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Sklep Piwonia ma opcję warszawski łącznik, czyli przy zakupach powyżej 45zł bezpłatną dostawę na terenie Warszawy.Jest też opcja sprzedaży z wysyłką kurierską poza Warszawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Przy rondzie Waszyngtona, vis a vis wejścia do parku Skaryszewskiego jest sklep monopolowo-spożywczy. Mają bardzo fajną ofertę piw regionalnych i rzemieślniczych. Jest Pinta, Alebrowar, Browar na Jurze, Kormoran i inne. Dobra obsługa. Dzisiaj byłem - potwierdzam i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Aktualnie to mój ulubiony sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) http://www.browar.bi...ad.php?t=101875 nowy sklep na kabatach visavis tesco "czarodziejka gorzałka" Edytowane 28 Grudnia 2013 przez cml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Z "czarodziejką gorzałką" miała ostatnio do czynienia moja dziewczyna. Ekstra obsługa i świetny kontakt. Pinta poleciła nam ich osobiście jak szukaliśmy imperatora ze szkłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 jak szukaliśmy imperatora ze szkłem. I znalazłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Tak, stoi na półce obok dwóch imperatorów. Nie wiem czy jeszcze jest dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Znalazłem kolejny sklep na Targówku z piwami regionalnymi. Poza zwykłymi piwami w stylu Miłosławów widziałem też kilka rzadszych piw, takich jak np. Burmistro Sodrusis Juodasis. Pinta i Alebrowar również mają być dostępne, aktualnie czekają na dostawę. Sklep nazywa się H2O Plus Alkohole 24h - ul. Myszkowska 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaja Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Moje dzisiejsze odkrycie: sklep Piwosz - ul. Żelazna 31 / róg Twardej. Byłam zaskoczona niezwykle dużym wyborem piw krajowych, mają też bogatą oferte dobrych zagranicznych piw rzemieślniczych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Śliwiński Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ło mamo, toż to już sklep znany na całą Warszawę Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Na Targówku, koło bazarku na Trockiej jest sklep monopolowy, w którym swobodnie można nabyć Pintę, Podróże Kormorana, Grand Prix, Jankesa i kilka innych, równie fajnych. Chodzi o sklep vis a vis przystanku, koło kwiaciarni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alimak3 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Ja odkryłam sklep w Wilanowie ul.Al.Rzeczypospolitej 17 (koło Simply ). Sklep nazywa się Ergo bibamus ma naprawdę spory wybór piw. Można spokojnie się rozejrzeć podpytać sprzedawcę,ja wyszłam zadowolona z zakupu. Co najważniejsze sklep czynny do 24.00 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol23 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Z "czarodziejką gorzałką" miała ostatnio do czynienia moja dziewczyna. Ekstra obsługa i świetny kontakt. Pinta poleciła nam ich osobiście jak szukaliśmy imperatora ze szkłem. Tylko, że mają obok dużo lepszą konkurencję. A może Pifko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi