niesfiec Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Na wstępie chciałem wszystkich użytkowników forum powitać bardzo serdecznie i rzec parę słów o sobie. Mam na imię Paweł i pochodzę z Grodziska Wlkp. Miłością do domowego browarnictwa zaraziła mnie moja narzeczona (muszę przyznać, że ów stan rzeczy bardzo mi odpowiada zwłaszcza gdy czytam na forum mniej lub bardziej udane próby przekonania lepszej połowy do otwarcia domowego browaru). Od razu postawiłem sobie parę ambitnych planów - pierwsza moja warka powstanie przez zacieranie - mam zamiar stworzyć najlepsze a świecie piwo grodziskie i nie chodzi tu o konkurs, jedynie o szczere zadowolenie znajomych... ... i w sumie na razie tyle. Na razie jestem na etapie intensywnego śledzenia wątków na forum i powoli kompletowania sprzętu. W razie jakiś wątpliwości będę przypominał o swojej osobie. A relację z robienia pierwszej warki na 100% zdam. Wszystkiego dobrego życzę. Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez niesfiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witaj na forum i pozdrowienia również dla narzeczonej Udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witaj i powodzenia w warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witaj! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogonowiak Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witaj niesfiec!!! Życzę szczerego zadowolenia znajomych z warzenia najlepszego a świecie grodziskiego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witaj, oj tak zaczynaj od razu od zacierania! To nic trudnego, jedynie trochę więcej $ trzeba na start, ale ten wydatek szybko odwzajemni się smakowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się