jacer Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Toś się obudził Ale coś wymyślimy. Nooo, nad ranem wróciłem do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Taka okazja. Nie można sobie odpuścić nawet godziny przy czytaniu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Tradycyjnie admin po północy daje taką możliwość trzem osobom już od paru lat i zawsze potrzeby są większe. Zdrowie posiadaczy konta piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Jako, że otrzymuję informację, że występują problemy z konfiguracją kont w programie Thunderbird, załączam prostą instrukcję. Dla osób chcących iść na skróty: kreator kont domyślnie ustawia nazwę użytkownika na część przed znakiem @piwo.org. Czyli musimy wszędzie zamiast "użytkownik" wpisać "użytkownik@piwo.org" http://www.piwo.org/pliki/2011/01/thunderbird.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 czy ta stara 'tradycja' że jak nam zabiorą furę to oddadzą samolot dalej będzie kultywowana przez admina:)? jeżeli tak to poproszę o unikatową rejestrację pepo@ przy okazji wszystkiego najlepszego w nowym 2012tym... ponoć ostatnim ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Jeśli można to poproszę jeśli aktualne o konto jejski.......... taki adres to skarb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 artur@piwo.org poproszę. dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ja też poproszę shooter@piwo.org Dziękuje i wszystkiego dobrego w 2012 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżony Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ja też Wam życzę Wszystkiego Najlepszego; w końcu - gdzie się warzy tam się darzy Jeśli elroy przewidział w tym roku taką możliwość, i jeszcze uda mi się załapać to także bym poprosił: j.szala@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 przepraszam, że się wtrącę ale jak uzyskać adres ...@piwo.org? też bym chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 I w tym wątku potwierdzam. Amap - załapałeś się, jednocześnie zamykając pulę. Wszystkiego najlepszego w 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Koledzy, a po co Wam piąte konto pocztowe???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Potwierdzam zatem nowe konta na 2012 rok - pepo, jejski, amap, damian_ia4, dżony, shooter, 2artur2 art200. Proszę o wszystkie w/w osoby o przesłanie informacji na PW lub elroy@piwo.org sugerowane loginy oraz dodatkowe używane konto email. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 jakie są ustawienia do poczty piwo.org? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Nic się nie zmieniło. Serwery: piwo.org / webmail: poczta.piwo.org. Zresetowane hasło (bo sądzę, że o to chodzi), poszło na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Nic się nie zmieniło. Serwery: piwo.org / webmail: poczta.piwo.org. Zresetowane hasło (bo sądzę, że o to chodzi), poszło na PW. Przez stronę wchodzę normalne ale gmail od 23.12 nie ściąga mi poczty piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) Zmieniłem z mail na poczta i poszło ps Powiadomienie na poczte o PW z pelnym cytatem, fajne Edytowane 1 Stycznia 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 No chwile mnie nie bylo tylko i sie nie zalapalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 No chwile mnie nie bylo tylko i sie nie zalapalem W przyszły roku znowu masz szansę, prawie jak zielona karta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 A wszystko przez josefikowego dubla. Tak sie rozsmakowalem, ze mi umknely 3 godziny od polnocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 A wszystko przez josefikowego dubla. Tak sie rozsmakowalem, ze mi umknely 3 godziny od polnocy Kega Tobie dał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Dlugo sie delektowalem Mialem flaszke szampanowa na specjalna okazje. Otwarlem o polnocy i tak jakos sie zasiedzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) Dlugo sie delektowalem Mialem flaszke szampanowa na specjalna okazje. Otwarlem o polnocy i tak jakos sie zasiedzialem To rano do Krzyśka z reklamacją Edytowane 1 Stycznia 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Ważna sprawa która tyczy się wszystkich użytkowników kont. Dbajcie o swoje hasła i jeżeli wciąż macie je te domyślne po uruchomieniu skrzynki, to proszę czym prędzej zmienić. Hasła typu 123456, czy inne popularne, to mikrosekundy czasu potrzebne na złamanie. Bardzo prosiłbym o zadbanie o to. Hasło można zmienić tutaj i niech ma chociaż jedną cyfrę i wielką literę czy znak specjalny. https://poczta.piwo.org/?_task=settings&_action=plugin.password Niestety jeden z użytkowników poczty miał je bardzo proste i padło metodą słownikową . W ciągu kilku godzin, nim się zorientowałem, przeszło przez nie kilkaset tysięcy spamowym maili co spowodowało szybkie umieszczenie ip na blacklistach. Wypisanie się z nich zajęło mi chyba z tydzień a wczoraj Stasiek jeszcze dał znać, że to jednak nie wszystkie. ps: dodatkowo dodałem ssl'a na interface webmaila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Wywaliłem certyfikat ssl (chwilowo, bo powróci już komercyjny) w domenie poczta.piwo.org Niestety firefox ma taką brzydką przypadłość, że będzie wciąż was próbował z adresu http:// przekierowywać na https:// . Opera, Chrome, IE nie powinno być problemu. Rada: Narzędzia->Wyczyść historię przeglądania->Pamięć podręczna (ma być zaznaczona) i proszę potwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi