elroy Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Niebawem będzie nowa wersja, gdzie ten bug jest już poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) a jaka jest szansa na dostanie własnego maila na domenie piwo.org? będzie jakaś nowa edycja tworzenia kont mailowych? Edytowane 9 Czerwca 2013 przez leszcz007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 No wlasnie - jest jakas szansa na takowego maila wkrotce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 a jaka jest szansa na dostanie własnego maila na domenie piwo.org? będzie jakaś nowa edycja tworzenia kont mailowych? Tradycyjnie w noc sylwestrową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 prusak@piwo.org - będzie coś z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 olgierd@piwo.org pliiiiis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 to ja tez poproszę! Szcześliwego Noweog Roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przybysh Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 a jaka jest szansa na dostanie własnego maila na domenie piwo.org? będzie jakaś nowa edycja tworzenia kont mailowych? Tradycyjnie w noc sylwestrową Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Czy mogę liczyć na konto pocztowe w piwo.org? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zomol Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 To i jeszcze mi się marzy zomol@piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Serdesczne życzenia dla wszystkich! Ja oczywiście też z prośbą ;-) panta_rei@piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 prusak@piwo.org - będzie coś z tego? żeby nie było, że za wcześnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 hehe...Tomek się nie odezwał tym razem...ale a nóż widelec ;-) jeśli tak to ja również a przede wszystkim...wszystkiego Naj w 2014 życzę piwowarom, pomocnikom piwowarów i całej reszcie rodzaju ludzkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Malo sie udzielam ostatnio, ale skrzynke bym chcial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Wszystkim najlepszego w Nowym roku. poproszę k.syty@piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Konta wciąż nie potrzebuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 jaras@piwo.org? To jakaś noworoczna akcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Przyjmę i będę szanował; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziajl Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 dziajl@piwo.org jeśli możliwe chętnie przyjmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 A ja już mam i niechcę jejski małpka piwo org, będzie coś z tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 No tak, starość i zaspałem wczoraj Coś z kontami wymyślimy, ale lista na pewno już zamknieta. Dziękuję za czujność Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dzisiaj wieczorem zajmę się dodawaniem kont osób które spać nie mogły i się zgłosiły Wszystkie informacje wyślę na maila którego macie podanego w swoich profilach. edit: Maile rozesłane. Proszę sprawdzić, czy wszystko ok. przybysh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziajl Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dzięki, wszystko ok. Skrzynka działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wszystko ok, no certyfikaty się Mozilli nie podobają, ale to akurat nic strasznego ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wszystko w najlepszym porządku Będę o nie dbał i szanował Dzięki. Jesteś wielki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wszystko ok, no certyfikaty się Mozilli nie podobają, ale to akurat nic strasznego ;-) A tak nie pisałem o tym. Certyfikaty nie są podpisane przez autoryzowane centrum, tylko przeze mnie, więc mogą się pojawiać stosowne komunikaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi