prusak Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 U mnie wszystko OK. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Certyfikaty nie są podpisane przez autoryzowane centrum, tylko przeze mnie, I trochę przeterminowane ;-) Wcale się nie czepiam, po prostu znam temat. Jeszcze raz dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Hm, tak na szybko wygląda, że jest ok... No nic, poszukam, dzięki za info! Host Status Expires Days ----------------------------------------------- piwo.org:143 Valid Dec 7 2021 2895 Host Status Expires Days ---------------------------------------------- piwo.org:465 Valid Dec 7 2021 2895 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Oj, sorry to mi się poprzestawiały po czesku cyferki, zaoczyłem 12 zamiast 21. Przepraszam za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) W tym roku admin balował i nie było akcji konta pocztowe Edytowane 1 Stycznia 2015 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 zapił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Balował kontrolowanie Akcja w tym roku zawieszona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Balował kontrolowanie Akcja w tym roku zawieszona. A w tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 no? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Niestety kolejnych kont nie będzie na razie. Przyczyna bardzo prosta. Brak miejsca na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 W ostatnich dwóch-trzech tygodniach mam problem z dostępem do poczty (nie można się zalogować, nie dochodzą e-maile) - u Was tez tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Były dość znaczne problemy z serwerem poczty, ale już ok. Na Pw do wszystkich użytkowników podeślę dzisiaj nowe dane dostępowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Wiadomości i maile do większości użytkowników rozesłane. Jeżeli kto nie otrzymał informacji lub nie może się zalogować do swojej skrzynki, proszę koniecznie o kontakt na PW. Teraz złe wieści Jako, że migracja nie przebiegła zgodnie z planem z powodu awarii, proszę o kontakt następujących użytkowników poczty r___t.p@piwo.org n-kr__u@piwo.org ad___.p@piwo.org d_s@piwo.org Nie wiem gdzie mam wysłać dane dostępowe. Wiadomości tym osobom które wyraziły chęć zostały przeniesione, ale w każdej chwili mogę stare wiadomości przenieść wedle potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zalogowałem się, chyba będzie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi