kopyr Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Gratulacje. No to teraz tata nastawia porter bałtycki albo RIS 26°Blg, w butelki, butelki lakuje i do piwnicy na 18-tkę będzie jak znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Moje wielkie gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 3800g, 58 cm wzrostu "Słuszną linię ma nasza władza" Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 No i drugi syn. Marzenie mojej sąsiadki. Gdy się dowiedziała przy usg, że dla odmiany będzie córka (syn ma 3 lata) zmartwiła się, bo będzie musiała kupić nowe ciuchy, bo w chłopięce ubierać się da krótko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Grzesiu gratulacje. Niech sie zdrowo trzymają Mama i Syneczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Wszystkiego najlepszego całej rodzinie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Dzięki serdeczne za życzenia. Bardzo mi miło. Wszystkie przekażę małżonce. Pieron - na córeczkę chyba nie ma co liczyć - po II Światowej w mojej rodzinie nie urodziła się ani jedna dziewczynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Wszystkiego najlepszego tylko młodego dobrze ukierunkuj i wyszkol w produkcji. Ja mam córkę i już miesza zacier a ma dopiero 2 latka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Gratuluję!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Wszystkiego najlepszego tylko młodego dobrze ukierunkuj i wyszkol w produkcji. Ja mam córkę i już miesza zacier a ma dopiero 2 latka Starszy ostatnio smarował klejem etykietki. Od gorących cieczy trzymam go z daleka. Podczas praktyk w aptece szpitalnej (szpital pediatryczny) robiłem co tydzień zapas maści na oparzenia. W sumie 15 kg. Działa na wyobraźnię. O znanym mi przypadku wpadnięcia 2-latki do gara z olejem po frytkach nie wspomnę, bo to wesoły wątek... Także nie zachęcam do zbyt wczesnego udziału naszych maluchów w warzeniu piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Potwierdzam, słuchajcie hrapka. Znam niestety osobiście dwa przypadki poparzeń podczas krzątania się dzieci przy warzeniu piwa, plus jedną mniejszą kontuzję. Dzieci z daleka od browarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Grzesiu gratulacje!!!! Pozdrowienia dla Izy i wszystkiego najlepszego dla chłopaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 również przyłączam się do gratulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Gratuluję. Widzę, że mamy podobny cykl lęgowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Hrapek spokojnie gara mała nie zdejmie bo sam daje ledwo radę a ona tak stoi na taboreciku i ledwo głową wystaje nad gar także o wpadnięciu nie ma mowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Gratuluję. Widzę, że mamy podobny cykl lęgowy Brawo chłopaki tak trzymać. Ktoś musi pracować na nasze emeryturki. Ja też mam dwójkę dziwczynke i chłopaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 moje gratulacje , tez mam 2 chłopaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Moje gratulacje Byle tyko zdrowy był, bo to najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi