andy Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Mam przeczucie, że przyjdzie nam poczekać do soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 W tym roku prosze o cierpliwosc. Mysle ze warto czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baradnor Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Mam takie pytanko: w Strefie Piwa byłem tylko raz (zanieść piwo na konkurs) i śpieszyłem się niemożebnie przez co nie zwróciłem uwagi czy w pubie można palić. Jeśli ktoś wie to proszę o info bo to dla mnie bardzo ważna kwestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Nie można palić. baradnor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Nie można palić. Co mnie bardzo cieszy, w Białej Małpie niestety wąchać czyjeś spaliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baradnor Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Jak tu smakować piwo przy dymie papierosowym gdyby można było Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 7 Grudnia 2012 przez rosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Cieszę się bo jutro będę z Wami. Tak więc do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 jakie wyniki konkursu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Tomek jak znajdzie trochę czasu to zapoda wyniki. Ja byłem w Krakowie, impreza bardzo zacna. Wokół tylko Grand Championi i wielu zacnych gości. Bardzo się cieszę, że Wena i druga jego połowa zabrali mnie ze sobą. W lokalu zrobiłem przegląd piw i wyszło jak zawsze po Polskiemu - Sasion bardzo mi smakował. Smakowało mi w całym wydaniu Ale Browar oraz Rauch Bock był z kija bardziej wędzony. Wielkie dzięki za miłe towarzystwo - wielkie dzięki dla Tomka za profesjonalną organizację konkursu i dla sędziów - zacną ekipę miałeś czego Ci gratuluję. Do kolejnego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baradnor Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Czyli impreza naprawdę zacna była. A mnie jakieś choróbsko wczoraj dorwało i nie dotarłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 ufff nareszcie chwila prze komputerem Najpierw ważne informacje dla uczestników i kibiców NAGRODY http://www.4stronypiwa.pl/index.php/2012/12/nagrody/ WYNIKI http://www.4stronypiwa.pl/index.php/2012/12/wyniki/ I najważniejsze WIELKIE PODZIĘKOWANIA dla wszystkich którzy przybyli, uczestniczyli i wspierali mnie podczas organizacji tego konkursu. pozdrawiam Tomek Pieron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Na reszcie i my wróciliśmy do domu, i chcemy serdecznie podziękować Ci, Tomku, za wspaniale zorganizowany konkurs, za zaszczyt, że mogłem sędziować, oraz za miły popołudnie i wieczór, które mogliśmy spędzić razem. Wszystkim obecnym i uczestniczącym też dziękujemy z serca za miłą atmosferę i towarzystwo. Po prostu było warto dojechać do Krakowa! Do najbliskiego zobaczenia z Wami wszystkimi! Volker & Karin P.S. Szczególne podziękowania, Dori, za dostawę zamówionych drożdży. Ściskam, Volker Pieron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Gratulacje dla uczestników i zwycięzców! :beer: :okey: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Gratulacje dla uczestników a w szczególności dla zwycięzców. Co mnie osobiście cieszy to, pojawiające się na podium coraz to nowe osoby, Świadczy to o tym, że jest nas (piwowarów domowych) robiących bardzo dobre piwa coraz więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Gratulacje dla Zwycięzców!!! Dzięki Tomek, fajny konkurs zorganizowałeś, ekipa sędziów to sama elita i fajne prezentacje browarów. No i te piwa w lokalu - wilki + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Gratulacje dla zwycięzców, podziękowania dla organizatorów i współtowarzyszy świetnego spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Gratulacje dla Wszystkich. Dla mnie to na prawdę udana jesień. Sam się dziwię. pozdrawiam gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Gratulacje dla wszystkich laureatów . Nieśmiało wysłałem pierwszy raz piwo na konkurs. Po cichu liczyłem że uda się do finałowej 12-stki dostać, no ale żeby od razu być na pudle!! Szok . I to w tak zacnym gronie doświadczonych piwowarów i piwowarek! Pieron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 No to miałeś udany weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Gratulacje dla wszystkich laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polter Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Gratulacje dla laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 A tak swoją drogą, to sędziowie nie docenili mojej mieszanki świątecznej - wędzonka, pomarańcze, przyprawa do pierników, gałązki jodły, itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 A tak swoją drogą, to sędziowie nie docenili mojej mieszanki świątecznej - wędzonka, pomarańcze, przyprawa do pierników, gałązki jodły, itd Niestety żaden chyba z sędziów nie zanotował wędzonki . Był za to jeden kapitalny flanders brown ale... nie mogłem się nim nacieszyć. Niestety nie bardzo pasował do kategorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Gratulacje dla zwycięzców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi