Lusterko87 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Poszło na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukko Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Mnie jeszcze nigdy nie bulkało, nie używam rurki Czy jestem inny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Mnie jeszcze nigdy nie bulkało, nie używam rurki Czy jestem inny? nie, pod warunkiem, że chłoszczesz się brzozową witką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Lub ewentualnie następnym razem otwórz wiadro i zacznij intensywnie mieszać wewnątrz przypadkowymi przedmiotami, wtedy powinno zabulkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capone Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Dobre. Czytając ten temat ubawiłem się po pachy :D Nie wiedziałem, że bulkanie może urosnąć do tak wielkiego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Po prostu ten temat był już wałkowany "pierdyliard" razy i przecież nie będziemy płakać przy "pierdyliard" pierwszym Edytowane 6 Września 2012 przez leszcz007 Sojer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Mnie jeszcze nigdy nie bulkało, nie używam rurki Czy jestem inny? nie, pod warunkiem, że chłoszczesz się brzozową witką może brzozowym witem ,czyli dosładzanym ksylitolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Podrzuccie mi tego wita, dzisiaj rano ze zgroza zobaczylem, ze przestalo bulkac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bene Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Witam, kolegów. Podłączę się pod bulkanie.... Jeśli zaczeło po 12 godz bulkać jak szalone i po 24 godz przestało to mam się tym przejmować czy odpuścić i po 7 dniach od nastawienia skontrowlować areometr i tyle ... ps sorki za pytanie ale jestem mocno świeży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabe Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Należy drastycznie zmniejszyć temperaturę fermentacji, ale to następnym razem. Proponuję w ramach ćwiczeń cierpliwości opcję wymienioną jako drugą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bene Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 temperatura sama się zmniejszyła ze względu na warunki atmosferyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Nie wiem czemu ale wpisy typu "nie bulka mi już kilka dni" kojarzą mi się z wpisami kobiet na różnych forach typu "spóźnia mi się już kilka dni" A tak na poważnie to rurki użyłem tylko przy pierwszej warce, nie bulkało, piwo wyszło wyśmienite. Edytowane 7 Września 2012 przez Acid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bene Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Nie wiem czemu ale wpisy typu "nie bulka mi już kilka dni" kojarzą mi się z wpisami kobiet na różnych forach typu "spóźnia mi się już kilka dni" Dobre ps to przestaję się stresować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy05 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Problem bulkania odwiecznie nurtuje brać nastawiaczy i nieodmiennie wraca na nasze fora http://wino.org.pl/forum/viewthread.php?tid=22392#pid308540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) Problem bulkania odwiecznie nurtuje brać nastawiaczy i nieodmiennie wraca na nasze fora http://wino.org.pl/f...22392#pid308540 Dobre! Do HP z tym, wątek lol EDIT: Przeczytałem cały ich wątek - ciężko, ale warto:) Darz Bulk! Edytowane 8 Września 2012 przez wyvern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Wyświetl postUżytkownik Acid dnia 07 wrzesień 2012 - 19:27 napisał Nie wiem czemu ale wpisy typu "nie bulka mi już kilka dni" kojarzą mi się z wpisami kobiet na różnych forach typu "spóźnia mi się już kilka dni" Dobre ps to przestaję się stresować Poziom stresu jest i tu i tu podobny ,ba w moim nawet przy braku bulkania większy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Jak to nie bulka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Jak to nie bulka? Normalnie, robi "niebulk-niebulk-niebulk". Jejski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Nie chcę nikogo obrażać ale do filmu z dzieckiem komentarz: "wszystko Ci się przez przypadek dzieje" jest cokolwiek zastanawiające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Nie chcę nikogo obrażać ale do filmu z dzieckiem komentarz: "wszystko Ci się przez przypadek dzieje" jest cokolwiek zastanawiające No to Kolega teraz pojechał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bene Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Witam, proszęo radę. Jak pisałem przestało mi bulkać po 8 dniach blg wynosi 4. Zaczynało od 12 blg. A doprecyzuję piszę o Irish Stout Coopersa do którego dodałem Maltoze Mr. Sladek Pytanie czy butelkować czy czekać ? W baniaku zima ... nic się nie dzieje piana też opadła ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Nie, no znowu???? Nie możnaby jakiwgoś filtra założyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Bene - litości, przeczytaj ten wątek i wyciągnij wnioski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bene Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Nie, no znowu???? Nie możnaby jakiwgoś filtra założyć? Filtra na co ? Nie chodzmi o bulkanie tylko o to jaki jest efekt tego dobra ... pomieszam w baniaku i zobaczę Edytowane 12 Września 2012 przez bene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Filtra na bulkadełko. Darz Bulk! Edytowane 12 Września 2012 przez wyvern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi