Tani_Armani Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Witam wszystkich milosnikow dobrych trunkow.... Mam na imie Bartek i pochodze z naszych polskich Tatr:P Jezeli chodzi o piwowarstwo to jestem totalnym swiezakiem, ale pelnym optymizmu, zapalu i entuzjazmu... mam nadzieje, ze mi troszke pomozecie w mojej przygodzie z browarnictwem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Pewnie, że pomożemy A skąd bliżej pochodzisz?. Uzupełnij sobie profil, może masz sąsiada piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Wrocław wita nowego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Powitania znad morza Początkujących jest tu więcej; w gromadzie i przy wsparciu koleżanek i kolegów damy radę. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogonowiak Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Witaj Tani_Armani!!! Powodzenia i wytrwałości!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Witam, uzupełnij profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tani_Armani Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Ciesze sie, ze tak aktywnych forumowiczow mamy na tym forum. Ja jestem z Nowego Targu i przygotowywuje sie do piwowarzenia na najwyzszym poziomie (jazda bez trzymanki xD) narazie jestem na etapie kompletowania sprzetu, ale mam zamiar od razu wyplynac na glebokie wody i sprobowac sil z jeczmieniem (sam bede probowal uzyskac slod) i chmielu.... Wiem co wiekszosc teraz napisze:P zacznij od brewkitow..... ale nie!! ja jestem ambitny:P mam nadzieje, ze z Wasza pomoca dam rade:P a nawet jak za 1x nie wyjdzie to nie zalamie sie i nie zniechece, bede probowal:P jak skompletuje sprzed napisze z prosba o rady:P p.s A tak wogole to jezeli ktos ma ochote juz teraz dac mi kilka wskazowek to bede wdzieczny:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 (edytowane) Po gorolsku prawis, hej! ze z Wasza pomoca dam rade Jakby co, kiedy co, kany co, albo tyz kiedy kany z kim, to my som! Edytowane 5 Października 2012 przez mario633 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Cześć! Widzę, że ambitnie chcesz zacząć Podobne początki były u mnie, ale ja miałem podstawy teoretyczne słodowania na studiach. Szczyptę wiedzy znajdziesz tutaj: 1 podstawy 2 przemyślenia piwowarów / słodowników domowych 3 trochę od słodach specjalnych 4 jw 5 nieskromnie się pochwalę, że coś tam wysłodowałem Radzę się jednak zastanowić, co się chce zyskać własnym słodowaniem Napisz jak wyszło Powodzenia! elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi