pawelek131 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 homebeer.pl, dajcie znać jaki kontakt i oferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Już znamy, ale w Google kiepsko. Nie potrzebujecie przypadkiem pozycjonowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Rzuć trochę grosza i będziesz miał baner na piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 No to chyba sam wiesz najlepiej jak z kontaktem o ofertą Jak już, to lepiej napisać wprost na forum. Przedstawić się, podać oficjalnie linka, jakie plany, gdzie magazyn, czy można odebrać osobiście etc. Dorośli jesteśmy przecież. ps: Na marginesie, to widzę, że zdjęcia kilku produktów które otrzymała Dorotka wraz z HB cieszą się niesłabnącą popularnością ps2: zapraszam do kontaktu w sprawie reklamy na piwo.org - zapewniam, że jest bardzo skuteczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Druga opcja może być taka, że sklep zlecił pozycjonowanie jakiejś "profi" firmie z aledrogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Chyba za delikatni No tak czy inaczej, jeżeli to właściciele, to Panowie (lub Panie), zapraszam. Załóżcie http://www.piwo.org/...warow-domowych/ tutaj wątek i napiszcie parę zdań o sobie, żeby piwowarzy skorzystali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Życzę powodzenia, może na rynku lokalnym zrobicie "furorę", no ale z tymi cenami........ co do twojego postu tutaj to widać, że jesteś "świeży" na forum (nie tylko z pisaniem ale i czytaniem) - admin na bieżąco dodaje adresy sklepów do pierwszego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 co do ofert,myślę że śrutowanie słodów od 25kg to jest coś co przyciągnie wszystkich piwowarów amatorów " " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 admin na bieżąco dodaje adresy sklepów do pierwszego postu. I oczywiście dodałem. Przeglądając sklep, mam tylko jedną sugestię o której już wspomniałem - uważajcie z fotkami pobieranymi z innych sklepów, bo ich właściciele na pewno nie będą zadowoleni i nie przysporzy to Wam ich sympatii. To w końcu też kogoś praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) Jeden z polityków powiedział kiedyś " mężczyznę nie ocenia się jak zaczyna tylko jak kończy" Powiem tyle nie tędy droga rozpoczęliście swój biznes od d**py strony i na dzień dobry macie : - zły "pi-ar" na tym forum bądź co bądź wiele osób tu wchodzi. - jestem w stanie wiele wybaczyć w biznesie, każdy się uczy, ale nie możecie na dzień dobry sprawiać wrażenia że jesteście firmą "kogucik" - po 2 postach które przeczytałem lampka mi się zapaliła, że wasze intencje nie są fer, chyba że to jakaś super nowa strategia marketingowa która ma zaszokować przyszłych klientów.(której ja nie łapię i nie chce łapać) Proszę nie traktować tego mojego wpisu jako ataku na waszą działalność. To jest tylko moja opinia , ale uważam że na tym rynku jest sporo miejsca. W głównej waszej grupie targetowej mieliście totalny falstart i zmarnowaliście szansę na zrobienie dobrego wrażenia. Mam nadzieje że biznes wypali i że odbudujecie zaufanie którego jeszcze nie zdobyliście. Edytowane 10 Października 2012 przez lkulos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Przypadkiem wspomniał też tu http://forum.wes.pl/viewtopic.php?t=956&highlight= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 I na alkoholach domowych, ale już wywalili:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 jak to teraz się mawia Chciał dobrze ,a wyszło jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Bardzo polecam nasz lubelski sklep, świetny kontakt, możliwość odbioru osobistego mimo późnej pory. Będę korzystał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 no i stało się piewsze zamówienie za mną. Powiem tyle jestem więcej niż bardzo zadowolony jesli by to było allegro dałbym mega pozytyw za całokształt. Czyli : +za podejscie do Klienta +Za kontakt +za szybkosć przesyłki +za ceny powiem tyle za takie podejście zyskali nowego stałego klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi