Bartek Śliwiński Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Zdecydowanie tez polecam Alepiwo.pl. Szybko, sprawnie no i paczkomat ułatwiający odbiór. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plo Koon Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Kolejny raz masa pochwał dla AlePiwo. Zamówiłem jeden produkt, sklep zadzwonił od razu spytać czy to nie pomyłka Takie podejście do Klienta to rozumiem. Co do Browamatora to ostatnio otrzymałem zamówienie w 4 dni czyli przyzwoicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 krótka recenzja sklepów z których korzystałem podczas warzenia przez ostatnie kilka miesięcy: esencjesmaku.pl - całkiem spoko, dobry asortyment, czas wysyłki też prima sort. raz się panowie dziabnęli z drożdżami (s-04 zamiast s-05), dlatego polecam sprawdzać zamówienia. Na plus - w gotowych zestawach słody są pakowane osobno. no i nie mogę znaleźć nigdzzie info o programie lojalnościowym - niby mam punkty nazbierane, ale co dalej?! twojbrowar.pl - pięć dni roboczych czekania na wysyłkę - dziękuję, postoję. na plus - wszystko było (a zamówienie raczej z tych większych). dodatkowo, mają ładne paczki (dla estetów). na minus - w zestawach słody są mieszane (jasne i ciemne osobno). niby nie przeszkadza to specjalnie w warzeniu, ale i tak leci mały minus. slodichmiel.pl - z tym sklepem zaczynałem, niestety ilość asortymentu pozostawia wiele do życzenia . nie ma wielu słodów czy chmieli niezbędnych do warzenia. niemniej trzymam kciuki, bo dawno nie spotkałem się z tak fajną obsługą. jak się chłopcy rozkręcą to pewnikiem wrócę. kolejne na celowniku mam alepiwo i homebrewing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raban19 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 esencjesmaku.pl - całkiem spoko, dobry asortyment, czas wysyłki też prima sort. raz się panowie dziabnęli z drożdżami (s-04 zamiast s-05), dlatego polecam sprawdzać zamówienia. Jeśli chodzi o zakupu w stacjonarnym sklepie to też na poziomie. Miła obsługa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Polecam homebeer.pl. Może błyskawicą to Oni nie są (24h na przygotowanie paczki), ale jakość słodów jest naprawdę dobra, do tego program rabatowy . OK. Edytowane 20 Listopada 2016 przez Jedrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodota Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Polecam homebrewing.pl i marxam-enology.pl - błyskawiczna wysyłka, świetny kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decocsis Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Nie chce zakladac nowego tematu ale ciekawa wiadomość W Auchan jest do kupienia kilka rodzajów piw w opakowaniach ze szkłem: ja skusiłem się na Dr Brew https://zapodaj.net/ff6e9ac050fdb.jpg.html do wyboru są jeszcze np Miłosław, DAB. Chyba szacun dla sklepu co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Nie chce zakladac nowego tematu ale ciekawa wiadomość W Auchan jest do kupienia kilka rodzajów piw w opakowaniach ze szkłem: ja skusiłem się na Dr Brew https://zapodaj.net/ff6e9ac050fdb.jpg.html do wyboru są jeszcze np Miłosław, DAB. Chyba szacun dla sklepu co ? byłem dziś w leclercu i analogicznie, zestawów ze szkłem było do wyboru... z 15? w każdym razie wiele . myślę, że przed świętami można się spodziewać takiego wysypu. co jest dobrą rzeczą, bo jest szansa że zamiast standardowego zestawu żel+prysznic, w tym roku mikołaj w postaci chrzestnej wujka szwagra przyniesie coś do picia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decocsis Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Nie chce zakladac nowego tematu ale ciekawa wiadomość W Auchan jest do kupienia kilka rodzajów piw w opakowaniach ze szkłem: ja skusiłem się na Dr Brew https://zapodaj.net/ff6e9ac050fdb.jpg.html do wyboru są jeszcze np Miłosław, DAB. Chyba szacun dla sklepu co ? byłem dziś w leclercu i analogicznie, zestawów ze szkłem było do wyboru... z 15? w każdym razie wiele . myślę, że przed świętami można się spodziewać takiego wysypu. co jest dobrą rzeczą, bo jest szansa że zamiast standardowego zestawu żel+prysznic, w tym roku mikołaj w postaci chrzestnej wujka szwagra przyniesie coś do picia. Dokładnie, można powiedzieć w końcu ! W Auchan było hmm z 8, 10 takich kompletów do wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorrodz Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 W niedzielę mailowo zareklamowałem przeciekający kranik (uprawnienia ustawowe), we wtorek był kurier z nowym. Wielki PLUS dla sklepu Twójbrowar.pl, polecam ten sklep! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Dawno nie chwaliłem, więc przypomnę, że alepiwo.pl król. Ok. 30 zamówień przez ostatnie 12 miesięcy i zero wpadki, a wysyłka za każdym razem pierwszego dnia roboczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raban19 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 To ja jeszcze zdanie na temat Piwoszarni --> szybko, miło i sprawnie. Także jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Dawno nie chwaliłem, więc przypomnę, że alepiwo.pl król. Ok. 30 zamówień przez ostatnie 12 miesięcy i zero wpadki, a wysyłka za każdym razem pierwszego dnia roboczego. właśnie warzę piwo z zestawu kupionego na alepiwo. bezbłędny kontakt, szybka wysyłka - będę do tych panów wracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raban19 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Homebrewing --> sprawna realizacja zamówienia + gadżet na zimowy sezon. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuba Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Piwoszarnia, nigdy nie było żadnej wtopy, co raz robią promocje i mają bardzo konkurencyjne ceny chyba najtańsze zestawy surowców mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz.b Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Ja zamówiłem na winodomowe.pl kapslownicę i kapsle w czwartek koło południa, a w piątek o 16 miałem w domu. Dobry kontakt, przejrzyste informacje, ceny towarów, którymi byłem zainteresowany konkurencyjne. Edytowane 13 Grudnia 2016 przez erdin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koholet Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Polecam homebeer.pl. Może błyskawicą to Oni nie są (24h na przygotowanie paczki), ale jakość słodów jest naprawdę dobra, do tego program rabatowy . OK. Też polecam. Dodam, że jest opcja wysyłki na paczkomat. Taniej i nie trzeba szukać kuriera. Towar miałem w rękach dosłownie trzeciego dnia od zamówienia. Edytowane 14 Grudnia 2016 przez koholet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 TWOJBROWAR.PL - poprawili się, wysyłka dwa dni po opłaceniu zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekm Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Dołączam pozytywną opinie nt centrumpiwowarstwa.pl - tanio, szybko, dobry kontakt @ . Tak trzymać! Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Piwnykraft - konkurencyjne ceny, szybkość realizacji i generalnie wszystko jak w zamówieniu. Jedyny mankament to Ci je***** dostawcy. Tym razem paczka odebrana z paczkomatu, a wyglądała jakby ją ktoś wyrzucił z pędzącego samochodu. Jakaś tragedia. Inpost ssie po całej linii, według mnie Ale piwnykraft rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Alepiwo.pl - bezproblemowa modyfikacja zamówienia już w trakcie realizacji, super opakowanie przesyłki, szybki czas realizacji i jeszcze promocyjna darmowa wysyłka. Same plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrawko Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 piwopiweczko.pl Zakup dostarczony w 24h od opłacenia zamówienia. Darmowym kurierem, a do tego 5% rabatu(kupowałem za dośc wysoką kwotę) Dobrze zapakowane. Jakoś tak się złożyło, że pierwsze wiaderko i reszte gadżetów zakupiłem wlaśnie u nich, potem przerzuciłem się na inne sklepy. Bardzo miły powrót - polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian28 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Mam za sobą 7 warek, póki co same zestawy, w paru przypadkach z własną modyfikacją,,, zamawiałem do tej pory z czterech sklepów (twojbrowar, piwoszarnia, centrumpiwowarstwa, homebrewing) i każde zamówienie było realizowane bez żadych zastrzeżeń. Czas realizacji w każdym przypadku ekspresowy. Jednak największe pochwały śle do homebrewing ze względu na pakowanie takich zestawów ( każdy słód spakowany osobno, chmiele popakowane dawkami zależnymi od czasu chmielenia). Ps. Każde piwko wyszło bardzo smaczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 piwopiweczko.pl Zakup dostarczony w 24h od opłacenia zamówienia. Darmowym kurierem, a do tego 5% rabatu(kupowałem za dośc wysoką kwotę) Dobrze zapakowane. Jakoś tak się złożyło, że pierwsze wiaderko i reszte gadżetów zakupiłem wlaśnie u nich, potem przerzuciłem się na inne sklepy. Bardzo miły powrót - polecam! Ostatnie zakupy tez u nich, bez wiekszych problemow. Jednak 2 uwagi (moze user Kostek czyta :-) ): 1) brakuje mi amarillo w ofercie 2) sugerowalbym zgrzewanie workow z zesrutowanym slodem, nawet przy odbiorze osobistym. Reszta OK, dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hilarion Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Wielki plus dla sklepu piwowin za to, że wrócili specjalnie dla mnie do sklepu, gdy nie z mojej winy (zdarzenie na drodze) spóźniłem się po odbiór zamówionego towaru. Jeszcze raz dziękuję za to i za porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi