andy Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Z czystym sumieniem szczerze polecam Homebrewing.pl. Zamówienie w niedzielę, wysyłka w poniedzialek, wtorek odbiór. Dzięki serdeczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floki Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 wielki + dla Pana Piotra z alepiwo.pl za realizację zamówienia. Dziękuję za drożdże. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun87 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Znowu muszę pochwalić moje 2 ulubione sklepy piwniczka.org - znowu bardzo szybka wysyłka przy kilku kolejnych zamówieniach (jedno z zamówień kilka minut przed północą, wysłałem potwierdzenie przelewu, a już ok. 10 rano miałem nr listu przewozowego , oczywiście następnego dnia paczka u mnie) alepiwo.pl - jak zwykle wszystko bez zarzutu i p.Piotr myśli o wszystkim (zamówiłem drożdże FM i dzisiaj miałem telefon, czy chcę wysyłkę jeszcze dziś, czy wolę się wstrzymać do poniedziałku, żeby czasem drożdże nie leżały w nie wiadomo jakich warunkach przez cały weekend ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keisan Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Pochwała dla piwniczka.org bardzo szybka realizacja zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawodzu Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Plus dla homebrewing.pl , dla alepiwo.pl dwa plusy bo wysyłka do paczkomatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Bardzo duży plus dla sklepu alepiwo.pl 1. Szybka realizacja zamówienia. 2. Szybka przesyłka. 3. Problem z rurką fermentacyjną (zły odlew) - rurka została dosłana listem. Polecam sklep alepiwo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot84 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 To na początek przygody z tym forum dwie pochwały: AlePiwo.pl oraz CentrumPiwowarstwa.pl - super szybka wysyłka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Mój dostawca RobiePiwo też zaje szybki w 24h ze srutowanie się wyrabia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazak84 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Pochwała dla CentrumPiwowarstwa.pl - przesyłka dotarła po 25 godzinach od wykonania płatności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Wielkie piwo ode mnie dla chłopaków z homebeer.pl We wrześniu rozmawiałem z Robertem na temat słodu Bruntala, dzisiaj wchodzę na stronę sklepu i widzę pełną ofertę, w dodatku w dobrych cenach. Realizacja zamówienia również ekspresowa, jak dla mnie sklep numer 1 Edytowane 27 Listopada 2014 przez gregroc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szekspiro Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 widzę pełną ofertę Słodownia Bruntal produkuje tylko dwa słody: słód pilzneński klepiskowy i słód wędzony (torfowo-bukowy) przeznaczony do produkcji whisky. Kto produkuje pozostałe słody (pszeniczny, pale ale, wiedeński, black?) wymienione pod nazwą producenta Bruntal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Monachijski to czeski Soufflet, ale Bruntal ma też chyba swoje "ciemne" słody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szekspiro Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 ale Bruntal ma też chyba swoje "ciemne" słody Nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Nie ma. W Bruntalu szef mi oferował takowe więc myślałem, że to ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szekspiro Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 W Bruntalu szef mi oferował takowe więc myślałem, że to ich. Nie no ja rozumiem, ale co innego oferta a co innego produkcja. W sklepie homebeer Bruntal jest podany jako producent pełnej gamy słodów a to mija się z prawdą i wprowadza w błąd kupującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 a to mija się z prawdą jeśli to nie tajemnica to skąd takie informacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) W Bruntalu szef mi oferował takowe więc myślałem, że to ich. Nie no ja rozumiem, ale co innego oferta a co innego produkcja. W sklepie homebeer Bruntal jest podany jako producent pełnej gamy słodów a to mija się z prawdą i wprowadza w błąd kupującego. Zaraz zaraz - to przed długi czas producentem Iphone'ów był...FoxConn? Edytowane 27 Listopada 2014 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) producentem Iphone'ów był...FoxConn? no co Ty to tych zaj.... telefonów nie robi jabłko? (Jak nic sprawę Ci wytoczą o (tu wpisać co kto chce bo pozywają o wszystko) ) Edytowane 27 Listopada 2014 przez Dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szekspiro Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 jeśli to nie tajemnica to skąd takie informacje? Ze źródła czyli od szefostwa Bruntala. Jeżeli Tobie oferował ciemne słody to mnie też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Bruntal robi tylko klepiskowy i wędzony. Reszta to są pewnie słody Litovela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 są pewnie słody Litovela przca pisałem Monachijski to czeski Soufflet, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Plusik dla alepiwo.pl 26/11 po południu złożyłem zamówienie w nocy wysłałem potwierdzenie przelewu, a dziś odebrałem paczkę z paczkomatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arczi_901 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Ja polecam TwójBrowar, zawsze wysyłka w max 2 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 są pewnie słody Litovela przca pisałem Monachijski to czeski Soufflet, Chwila, moment, przeca ten piec (ten mały na dole), co nam Pavel pokazywał to mówił, że służy do suszenia w wysokich temperaturach i karmelizacji słodów. To ja już nie wiem po kiego grzyba on tam stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 To ja już nie wiem ja też się zastanawiałem nad tym piecem, ale myślałem, że mnie pamięć zawodzi Ale co tam ja się nie znam, ja tylko dobre piwo lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi